Het is ‘showtime!’ in Disneyland Parijs!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 3 februari 2022.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs komt vanaf nu elke eerste woensdag van de maand met een programma speciaal gericht op jaarpashouders. Hierin zien we entertainment, nieuws en sneak peeks. Er wordt Frans gesproken maar bij het terugkijken is Engelse ondertiteling beschikbaar.
  • Tijdens Pass Annuel: Showtime! van deze maand werd bekend gemaakt dat tickets voor het speciale Disneyland Paris Pride evenement op 8 februari in de verkoop gaan. Het evenement vindt plaats op 11 juni in het Walt Disney Studios park.
  • Ook was er aandacht voor nieuwe merchandise ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Disneyland Parijs. Zo worden er figurines gemaakt van Melanie en Henry Ravenswood uit Phantom Manor en komt er een speciale Collector’s Key.
  • Op Central Plaza wordt gewerkt aan de Gardens of Wonder ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het resort. Deze kunstwerken zullen een weergave zijn van verschillende Disney personages.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ werkt aan een nieuwe Original serie gebaseerd op het sci-fi young adult boek The Temperature of Me and You, geschreven door Brian Zepka. Het verhaal gaat over de 16-jarige Dylan die tijdens zijn werk in een fastfood restaurant naar liefde hunkert. Dan valt hij voor de knappe Jordan die letterlijk too hot too handle is.
  • Het gerucht gaat dat Lucasfilm een adaptatie van het populaire Star Wars boek Lost Stars aan het ontwikkelen is. Het zou dan gaan om een animatieserie. Het boek werd door Claudia Gray geschreven en verscheen in 2015. Het vertelt het verhaal van jeugdvrienden Ciena Ree en Thane Kyrell die tegenover elkaar komen te staan: Thane stapt over naar de Rebellion terwijl Ciena bij de Empire blijft.
  • Eerder werd al aangekondigd dat een nieuwe serie op basis van the Spiderwick Chronicles in ontwikkeling is voor Disney+. Inmiddels is er meer duidelijk geworden over de serie en is er ook een casting call uitgezet.

Overig nieuws

  • LEGO komt met drie nieuwe toevoegingen aan hun serie van Star Wars character helmets. Het gaat om Luke Skywalker (Red Five), The Mandalorian en een Dark Trooper. Deze sets zijn gericht op volwassenen.
  • Nog meer praten over Bruno? Nadat D-Tales dat al deed, doet de podcast Switched on Pop een duit in het zakje en ontleed het nummer: waarom is het nu zo’n grote hit? (via Rob).
  • D23 nodigt Gold Members uit om naar Marceline, Missouri te komen. De plaats waar Walt is opgegroeid. Op het programma staan bezoekjes aan het Walt Disney Hometown Museum, de school, een wandeling over Marceline’s eigen Main Street U.S.A. en een diner receptie bij de boerderij van de Disney familie.
  • The Federalist Society, een conservatieve club in de Verenigde Staten, zal dit weekend een conferentie houden in Disney’s Yacht and Beach Club Resort. Bekende sprekers zijn oud-Vice President Mike Pence en gouverneur van Florida Ron DeSantis. Zou er ook een character breakfast met Minnie in broekpak zijn? 😉

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.