Rook in de Rock ‘n’ Roller Coaster in Orlando

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 2 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • De Rock ‘n’ Roller Coaster in Disney’s Hollywood Studios is gisteren ontruimd nadat er rook was gezien in de laatste tunnel van de attractie. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat er een melding is gemaakt van brand bij de plaatselijke hulpdiensten.
  • Sinds gisteren is het mogelijk om te reserveren voor de lounge van Space 220, het nieuwste restaurant van EPCOT. Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de rij aan te sluiten als je hier wilde eten.
  • Imagineer Zach Riddley heeft een nieuwe update gedeeld waarin de voorkant van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind steeds verder zichtbaar wordt.
  • Disney’s Sequoia Lodge, het mooiste hotel in Disneyland Parijs tijdens de wintermaanden, is voor het eerst sinds maart 2020 weer geopend.
  • Op drie avonden in januari zal de speciale vuurwerkshow Magic over Disney worden opgevoerd. Deze show was in eerdere jaren op Lake Disney te zien, maar zal dit jaar in het Walt Disney Studios Park te zien zijn.
  • Een knap staaltje samenwerking in de Donateurs chat donderdag. Donateur Nina deelde onderstaande foto van haar bezoek aan Disneyland Parijs en het viel Donalteur Carmen direct op dat de laatste spire terug is op het kasteel!
Kasteel in Parijs anno woensdag 2 december (Bron: Nina)

Bioscoop en Disney+

  • Cara Delevigne heeft een rol te pakken in het tweede seizoen van Only Murders in the Building. Ze zal Alice spelen, een kunstwereld insider die betrokken raakt bij het mysterie.
  • Nog meer casting nieuws: Cobie Smulders zal opnieuw de rol van Maria Hill spelen in de Marvel serie Secret Invasion. Zij speelde deze rol voor het eerst in The Avengers uit 2012. Van Samuel L. Jackson was al langer bekend dat hij in deze serie weer te zien zal zijn als Nick Fury.
  • Afgelopen maandag ging in onder andere de Verenigde Staten de kaartverkoop van Spider-Man: No Way Home van start. Dat er reikhalzend naar de film uitgekeken wordt, blijkt wel uit het feit dat veel tickets al snel op sites als eBay verschenen voor duizenden dollars. Sony en Disney proberen dit soort praktijken tegen te gaan.

Overig nieuws

  • De positie van ‘Chairman of the Board’, die Bob Iger tot eind december bezet, zal vanaf het nieuwe jaar worden ingevuld door Susan Arnold.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.