Rogers: The Musical komt naar Disney California Adventure

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 24 februari 2023.

Nieuws uit de parken

 • Vanaf komende zomer is Rogers: The Musical tijdelijk te zien in het Hyperion Theater in Disney California Adventure. Het gaat om een korte one-act versie van de musical die we voorbij zagen komen in de Marvel serie Hawkeye op Disney+.
 • Rock ‘n’ Roller Coaster in Walt Disney World is nu in onderhoud. Volgens Cast Members gaat het 4 tot 6 maanden duren en volgens een van de vergunningen is het mogelijk dat er delen van de baan vervangen worden.
 • Cast Members hebben een stalen balk gesigneerd. De stalen balk zal onderdeel worden van World Celebration in EPCOT dat later dit jaar open moet gaan.
 • Vanaf 18 april kunnen jaarkaarthouders van Walt Disney World zonder reservering weer de parken bezoeken. Hier zitten vooralsnog wel een aantal voorwaarden aan. Zo kan dit pas vanaf 14:00 uur ‘s middags en is het Magic Kingdom op zaterdag en zondag niet te bezoeken zonder reservering.
 • Nog meer goed nieuws: eerder was al bekend gemaakt dat on-ride foto’s binnenkort inbegrepen zitten bij een dag Genie+. Nu is naar buiten gekomen dat deze perk op 20 maart ingaat.
 • Door technische problemen zal de meet & greet met Iron Man in het Avengers Campus Hero Training Center voorlopig niet beschikbaar zijn. Het is onbekend wat er precies aan de hand is en hoe lang dit kan duren.
 • Een nieuwe mijlpaal in de transformatie van Disney Village: het silhouet aan de gevel van Café Mickey is zo goed als verwijderd.

Bioscoop en Disney+

 • Op 17 maart verschijnt de documentaire Bono & The Edge: A Sort Of Homecoming With Dave Letterman op Disney+. Gisteren verscheen de trailer.
 • Steven Yeun voegt zich bij de Marvel Cinematic Universe. Hij is namelijk gecast voor een belangrijke rol in de film Thunderbolts. Yeun brak door in The Walking Dead en was vorig jaar te zien in de film Nope.
 • Rihanna gaat optreden tijdens de 95ste uitreiking van de Oscars. Haar liedje “Lift Me Up” uit Black Panther: Wakanda Forever is namelijk genomineerd.
 • Ashley Park (bekend van de Netflix serie Emily in Paris) zal te zien zijn in het derde seizoen van Only Murders in the Building. Er is ook een behind the scenes foto verschenen met onder anderen Meryl Streep waarvan eerder al bekend was dat ze in het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

Overig nieuws

 • Er zijn weer nieuwe gasten aangekondigd voor Star Wars Celebration. Het gaat allereerst om Warwick Davis en zijn kinderen. Warwick Davis heeft meerdere rollen gespeeld waarvan Wicket de Ewok de bekendste is. Ook Denise Gough komt in april naar Londen. Zij speelt Dedra Meero in Andor.
 • Er komt komende zomer een groot crossover event aan van de Star Wars comics. Het gaat om deze comics: Star WarsDarth VaderDoctor Aphra en Bounty Hunters. Ook is aangekondigd dat na het eerste seizoen er ook een comicversie komt van het tweede seizoen van The Mandalorian.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.