Rode loper uitgerold voor Doctor Strange

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 3 mei 2022.

Nieuws uit de parken

 • In september vindt weer een nieuwe editie plaats van de D23 Expo. En tijdens dit evenement zou wel eens de aankondiging gedaan worden van een complete herziening van Tomorrowland in Disneyland Resort.
 • Het lijkt voor de Republikeinen in de Verenigde Staten bijna een hobby te worden: Disney aanvallen op hun privileges. Nu is het de beurt aan Congressman Troy Nehls uit Texas. Die vraagt zich af waarom er eigenlijk een no-fly zone is boven de themaparken van Disney.
 • Het werk aan Journey of Water gaat gestaag door. Men is nu druk bezig met het installeren van het rotswerk van de Moana walkthrough attractie. Blog Mickey heeft een hele reeks foto’s online gezet.
 • Als een gast nu nog besluit dat die op de openingsdag van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind een ritje wil maken in de nieuwe attractie, heeft die waarschijnlijk pech. Alle Park Passes voor EPCOT op die dag (vrijdag 27 mei) zijn namelijk uitverkocht.
 • Ben je een foodie én een Star Wars fan? Check dan vooral even de lijst van snacks die te koop zullen zijn in Disneyland Resort en Walt Disney World op 4 mei (Star Wars Day) en daarna.

Bioscoop en Disney+

 • Vannacht vond in Los Angeles de grote première plaats van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Marvel deed live verslag vanaf de rode loper. De hoogtepunten kun je hieronder bekijken. De volledige livestream kijk je hier.
 • Ondertussen heeft Marvel op de verschillende social media accounts de mogelijkheid tot reageren uitgeschakeld. Op deze manier proberen ze te voorkomen dat mensen de film spoilen voor anderen.
 • Marvel kwam ook met een nieuwe poster van Ms. Marvel om het einde van de Ramadan te vieren. De serie verschijnt op 8 juni.
 • Actrice Blake Lively (bekend van onder andere Gossip Girl) gaat haar regiedebuut maken met de verfilming van de graphic novel Seconds. De film zal onder het Searchlight Pictures label uitgebracht worden.
 • In 2020 verscheen de Disney+ Original film Stargirl. Nu twee jaar later is er een vervolg: Hollywood Stargirl. De trailer is gisteren verschenen. De film is op 3 juni te streamen op Disney+.

Overig nieuws

 • LEGO heeft een nieuwe serie van mystery bag minifigures. En deze keer zijn dat de Muppets! Als promotie voor de release van deze minifigures hebben ze de leader van The Muppet Show nagemaakt.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.