Releasedata voor Spider-Man: No Way Home en Lightyear

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 20 juli 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het einde van de groene tenten bij de ingang van Disneyland Parijs is nabij. Volgens Disneyland Paris Works worden daar nu muren neergezet (via Robin).
  • Josh D’Amaro (Chairman Disney Parks, Experiences and Products) was in Parijs om een bezoek te brengen aan Marvel Avengers Campus. Hij deelde zelf een aantal foto’s op Instagram:
  • Cast Members die in Bibbidi Bobbidi Boutique werken hebben vanaf nu een genderneutrale titel. Voorheen werden ze Fairy Godmothers in Training genoemd. Nu heten ze Fairy Godmother’s Apprentices.
  • Disney heeft een vergunning aangevraagd voor “General Construction” voor de Tomorrowland Light & Power Co. winkel. De aannemer hier is MLC Theming. Het werk moet waarschijnlijk afgerond zijn voor de opening van TRON Lightcycle Run.
  • Tijdens het EARidescent Evenings Cast Member evenement kregen Cast Members al de mogelijkheid om in Galaxy’s Edge het Batuu Bounty Hunters spel te spelen met de MagicBand+.

Bioscoop en Disney+

  • Spider-Man: No Way Home krijgt een re-release in de bioscoop. De More Fun Stuff Version komt in België uit op 7 september, voor Nederland is nog geen releasedatum bekend gemaakt. De distributeur in Nederland is Universal Pictures dus mogelijk komen zij later zelf met een aankondiging.

Overig nieuws

  • Een nieuwe merch-roundup! Op ShopDisney is nu een set Haunted Mansion-tassen met de stretching portraits en The Bride verkrijgbaar. Funko komt met een nieuwe collectie rondom Black Panther en twee bordspellen. Ook is er een nieuwe Loungefly rugtas gebaseerd op Pirates of the Caribbean.
  • Voor het eerst zal Disney+ een eigen booth hebben bij San Diego Comic-Con. Er is merchandise te koop maar er zijn ook fotomogelijkheden gebaseerd op Marvel series zoals Moon Knight en het binnenkort te verschijnen She-Hulk: Attorney at Law.
  • Ook Marvel zelf is uiteraard aanwezig op Comic-Con. Het volledige schema is nu bekend: de Marvel booth, de panels, merchandise, giveaways en wie wanneer beschikbaar is voor een handtekening.
  • Na Comic-Con is het al snel tijd voor D23 Expo. Disney on Broadway zal via een VR headset bezoekers midden in optredens plaatsen uit Aladdin, Frozen en The Lion King.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.