Star Wars game Jedi Survivor uitgesteld

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 1 februari 2023.

Nieuws uit de parken

 • In het Magic Kingdom in Walt Disney World is een hijskraan gespot bij Splash Mountain. Het lijkt erop dat deze steigermateriaal brengt naar een deel van de attractie.
 • Vanaf vandaag zijn de fotografen van Disney PhotoPass in Walt Disney World te herkennen aan een nieuwe outfit. De shirts zijn groen en zijn tevens milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.
 • Ook al zijn de prijzen voor Savi’s Workshop in de Galaxy’s Edge van Disneyland gedaald, in Walt Disney World zijn er voorals nog geen plannen om dat ook te doen.
 • Cast Members in Disneyland hebben voor op hun nieuwe Disney 100 nametags hun favoriete personage kunnen kiezen. En nu weten we welke personages het populairst zijn. Op nummer 1 staat Stitch, gevolgd door Tinker Bell en Spider-Man. Bekijk hier de volledige top 10.
 • Acteur Ben Wang heeft een bezoek gebracht aan Disney California Adventure. Hij was daar om Lunar New Year te vieren maar ook ter promotie van American Born Chinese, een nieuwe Disney+ serie die binnenkort verschijnt.
 • Cast Members van Tokyo Disney Resort gaan meer verdienen. Begin april gaan de lonen met gemiddeld 7% omhoog vanwege de inflatie.

Bioscoop en Disney+

 • Het was al bekend dat 20th Television Animation werkt aan een revival van de animatieserie Futurama voor Hulu en Disney+. Nu weten we ook wanneer we deze nieuwe afleveringen ongeveer kunnen verwachten. Namelijk komende zomer.
 • Het is niet de enige animatieserie voor een ouder publiek waarvan een revival komt. Gisteren is aangekondigd dat King of the Hill ook nieuwe afleveringen krijgt op Hulu. Een Disney+ release buiten de Verenigde Staten is nog niet bevestigd, maar ligt wel voor de hand.
 • De nominaties voor de Kids’ Choice Awards zijn bekend. Disney maakt in verschillende categorieën kans. Zo zijn onder andere Ms. Marvel, She-Hulk: Attorney at Law, Obi-Wan Kenobi, High School Musical: The Musical: The Series, Hocus Pocus 2 en Turning Red genomineerd.
 • Sinds vanochtend kun je op Disney+ kijken naar Black Panther: Wakanda Forever. In een nieuwe behind the scenes video leggen Geoffrey Baumann (Visual Effects Supervisor) en Ryan Meinerding (Head of Visual Development) uit hoe de vleugels van Namor werken.

Overig nieuws

 • De release van de game Star Wars Jedi: Survivor is uitgesteld. De game zou eigenlijk op 17 maart verschijnen maar zal nu op 28 april in de winkels liggen. De makers hebben zes weken extra nodig om de puntjes op de i te zetten. Fans van de games en de personages kunnen zich tot die tijd wel vermaken met het boek Battle Scars waarvan een fragment is vrijgegeven.
 • We meldden het gisteren al in de Daily Disney Roundup: James Gunn zou de plannen van DC Studios bekend gaan maken. En dat heeft hij dan ook gedaan met onderstaande video. Vooral de films Superman: Legacy en The Brave And The Bold (een film over Batman en zijn zoon in de rol van Robin) vallen op. De tijd zal het leren of DC hiermee een sterkere concurrent wordt voor Marvel.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.