Ralph Ineson gecast als slechterik Galactus in Marvel’s The Fantastic Four

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 10 mei 2024.

Nieuws uit de parken

 • Disneyland Paris sluit de parken uiterlijk om 22.30 uur tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Dit is vanaf 29 juli. De reden is om gasten en Cast Members in staat te stellen veilig thuis te komen tijdens deze drukke tijd op de openbaar vervoersnetwerken.
 • Op de oude plek van Moteurs … Action! Stunt Show Spectacular is vanaf 18 mei Alice and the Queen of Hearts: Back to Wonderland te zien. De locatie heet vanaf dan Theater of the Stars. De signage hiervoor werd door DLP Report gespot.
 • Verdrietig nieuws uit Disney Springs. Op 4 mei zijn vier Bernedoodle puppy’s in een hete auto achtergelaten. Het baasje dacht dat de overdekte parkeergarage en het raam een stukje open genoeg was voor de honden. Na anderhalf uur merkte een bewaker in de parkeergarage dat de puppy’s in nood verkeerden en nam contact op met de autoriteiten. Nadat ze gered zijn, is een van hen bezweken aan zijn verwondingen.
 • In juni zal een album van Fantasy Springs verschijnen met daarop verschillende nummers uit het nieuwe themagebied in Tokyo DisneySea. Ook komet er een CD van het themalied ‘Journey to Fantasy Springs’.
 • Ondertussen rijdt er nu een monorail tussen Maihama Station en Tokyo Disney Resort met een nieuwe Fantasy Springs wrap.

Bioscoop en Disney+

 • Volgens The Hollywood Reporter heeft Marvel zijn slechterik gevonden voor The Fantastic Four. Zij beweren dat Ralph Ineson de rol van Galactus gaat spelen, een intergalactisch wezen dat de levenskracht van planeten eet. Ook John Malkovich is gecast, maar het is niet bekend welk personage hij gaat spelen.
 • FX heeft de eerste teaser online gezet van het derde seizoen van The Bear. Ook is er een releasedatum bekendgemaakt waarop alle tien de afleveringen verschijnen: donderdag 27 juni. Dit geldt voor meerdere landen, maar helaas niet voor Nederland. Hier zullen we iets langer moeten wachten.
 • Bluey is een van de populairste kinderprogramma’s op Disney+. Fans zullen dus blij zijn nu bekend is geworden dat er deze zomer maar liefst 20 mini-afleveringen zullen verschijnen.
 • Hulu heeft gisteren een eerste glimp gegeven van de achtdelige serie Rivals. Tegen de achtergrond van de naar macht grijpende sociale elite van het Engeland van de jaren tachtig, duikt Rivals in de meedogenloze wereld van de onafhankelijke televisie in 1986. Met onder anderen David Tennant.
 • Morgen start het nieuwe seizoen van Doctor Who op Disney+. Ter promotie is er weer en fragmentje online verschenen. Deze keer met drag queen Jinkx Monsoon als de slechterik Maestro.
 • In Kingdom of the Planet of the Apes speelt acteur Kevin Durand de slechterik Proximus Caesar. In een interview met de Inside Total Film podcast heeft hij laten weten dat hij voor deze rol een aantal maniertjes heeft overgenomen van Elon Musk.
 • Veel is er niet bekend over wat George Lucas vindt van de Star Wars projecten onder Disney. Echter, in de podcast Full of Sith vertelt Pablo Hidalgo (van het Lucasfilm story team) dat de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi een van zijn favorieten is.
 • Er is een nieuw fragment verschenen van de film Young Woman and the Sea. De film gaat over Gertrude “Trudy” Ederle (gespeeld door Daisy Ridley), de eerste vrouw die het Engelse Kanaal over zwom. 
 • Disney+ heeft een trailer gedeeld voor hun aankomende concertfilm Queen Rock Montreal. Vanaf 15 mei beschikbaar op Disney+ met IMAX Enhanced sound.

Overig nieuws

 • Disney fans kunnen 14 mei in hun agenda zetten. Dat is namelijk een belangrijke dag voor The Walt Disney Company: het Spring Upfront 2024. Hoewel dit evenement misschien niet zo bekend is bij mensen buiten de entertainmentindustrie, zal het een duidelijker beeld geven van Disney entertainment het komende jaar van.
 • Disney On Ice heeft details onthuld over hun gloednieuwe show die dit najaar te zien zal zijn. In deze nieuwe show zijn Mickey, Minnie, Donald en Goofy DJ’s geworden en staan ​​ze klaar om enkele van je favoriete Disney-nummers te remixen. De films die voorbij komen zijn Wish, Frozen 2, The Lion King, The Little Mermaid en Moana.
 • Op het YouTube kanaal van Lucasfilm zijn twee video’s verschenen die zich focussen op hoe de mensen achter de schermen (o.a. bij Industrial Light & Magic en Skywalker Sound) verhalen vertellen en het onmogelijke mogelijk maken.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.