Prijzen Premier Access in Parijs zakken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 september 2021.

  • De eerste veranderingen in de prijzen voor Premier Access in Disneyland Parijs zijn een feit (via Jerry). Alleen bij Hyperspace Mountain wordt een “voordringticket” duurder (van 9 naar 12 euro), verder zakken alle prijzen: Peter Pan’s Flight van 15 naar 12 euro, Star Tours van 8 naar 5, Buzz Lightyear’s Laser Blast van 15 naar 12, Autopia van 8 naar 5 en Tower of Terror van 15 naar 12 euro.
  • De vijftigste verjaardag van Walt Disney World komt steeds dichterbij. De afgelopen tijd zijn cast members hard aan het werk geweest om het resort er op haar best uit te laten zien.
  • De Electrical Water Pageant viert ook de vijftigste verjaardag mee. De show die plaats vindt op Seven Seas Lagoon zal nieuwe scènes en muziek bevatten.
  • In navolging van de rechtszaak die Scarlett Johansson aanspande, heeft Disney CEO Bob Chapek aangegeven dat ze bij het sluiten van nieuwe deals in de toekomst rekening gaan houden met hoe de manier van films uitbrengen veranderd is sinds de pandemie.
  • En Chapek had meer te melden: Hij geeft aan dat het reserveringssysteem in de parken heel voordelig is gebleken. Disney weet per dag precies hoeveel gasten er in de parken zijn en kunnen daar op anticiperen.
  • In Animal Kingdom is men begonnen met het slopen van Primeval Whirl. De geruchten over de transformatie naar een Indiana Jones-gebied gaan al jaren rond, maar zijn nog nooit bevestigd. Elke verandering van dit gebied in het verder prachtige Animal Kingdom is natuurlijk welkom!
  • Magic Key Holders (voorheen annual passholders) kunnen nu via een speciale Disney PhotoPass Magic Shot terug naar 1928: op de foto met Steamboat Willie!
  • Twee nieuwe afleveringen van Marvel Studios Assembled komen naar Disney+. In oktober krijgen we een blik achter de schermen bij Black Widow (20 oktober) en de animatieserie What If…? (27 oktober).
  • Ludwig Göransson keert terug naar de “Galaxy Far, Far Away” om de muziek te componeren voor de Disney+ serie The Book of Boba Fett (vanaf december te zien). Eerder was hij al verantwoordelijk voor de muziek van de eerste twee seizoenen van The Mandalorian.
  • De Guardians of the Galaxy krijgen een eigen game, van de makers van de geflopte Avengers game. De Nederlandse game-pers kreeg de preview al om te spelen: zowel bij Tweakers als bij IGN heerst “voorzichtig optimisme”.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.