Pompoenen in Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 12 oktober 2021.

 • Het Halloween-seizoen is op stoom gekomen in Disneyland Parijs! DLP Report deelde eerder al de beelden van de geesten die terugkeren op Main Street, nu is er ook een korte video online gekomen waarin de nachtelijke transformatie van het park te zien is.
 • Wil je meer Halloween-transformaties zien? Disney bracht eerder een meer dan veertig minuten-durende special uit waarin de Amerikaanse parken centraal staan.
 • Het gedoe bij Newport Bay Club houdt maar niet over. De stakingen blijven doorgaan en gasten kunnen niet in schone kamers slapen. Disney probeert er alles aan te doen om het de gasten toch zo prettig mogelijk te maken… Luisteraar en Donalteur Davy zit er nu middenin: we wensen hem veel succes én natuurlijk plezier in de parken!
 • Touringplans heeft, ter ere van het 50-jarig bestaan van Walt Disney World, een mooi overzicht gemaakt waarin de transformatie van Fantasyland in het Magic Kingdom wordt besproken.
 • De bouw van Tron gaat misschien heel traag, de sloop van attracties lijkt een stuk sneller te gaan. Primeval Whirl, de twee achtbanen in Animal Kingdom zijn al bijna helemaal gesloopt.
 • Vandaag ook verdrietig nieuws. Disney Legend Ruthie Thompson is op 111-jarige leeftijd overleden. Ze werkte bij de Ink & Paint afdeling aan films als Snow White and the Seven Dwarfs en Sleeping Beauty. Na The Rescuers ging ze met pensioen.
 • De release van Eternals komt steeds dichterbij. Het is nog even wachten tot ook hier de ticketverkoop start. In onderstaande video vertellen onder anderen Marvel Studios baas Kevin Feige en regisseur Chloé Zhao over de film.
 • Kan Disney+ groter worden dan Netflix? Volgens een analyst van Digital TV Research wel. Die voorspelt dat Disney+ in 2025 Netflix voorbij gaat en in 2026 maar liefst 284,2 miljoen abonnees zal hebben.
 • In Hongkong gaat de bouw van het Frozen themagebied met grote stappen vooruit:
 • Er komt een nieuwe film over de totstandkoming van Disneyland naar Disney+. Naast schrijver, regisseur en producent zijn er nog geen verdere details bekend gemaakt. David Gordon Green (Halloween, Halloween Kills) zal de regie verzorgen, Evan Spiliotopoulos (The Huntsman: Winter’s War) zal het scenario schrijven.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

2 reacties

 1. Wij zijn op 12 oktober aangekomen in Newport Bay Club. Niets gemerkt van een staking. Aan het einde van de eerste dag echter geen update over ons kamernummer (Compass kamer) gekregen. Bij navraag werd mij wel duidelijk dat er iets aan de hand was en er geen kamer voor ons was op dat moment. Gelukkig kregen we een upgrade naar de vice presidential suite! \o/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.