Only Murders in the Building krijgt een vierde seizoen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 4 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • De herbruikbare tassen van Disneyland Parijs hebben een nieuw design gekregen nu de dertigste verjaardag voorbij is. Ze komen in drie formaten en kleuren en bevatten karakters als Mickey, Minnie, Tiana, Buzz Lightyear en Spider-Man.
  • De Worlds of Pixar fotolocatie is pas een paar maanden oud, maar staat nu alweer achter de bouwschuttingen. Daar worden momenteel de barsten die ontstaan zijn gerepareerd.
  • Bezoekers van Disney’s Hollywood Studios kunnen bij Walt Disney Presents een schaalmodel bekijken van Disneyland ten tijde van de openingsdag in 1955. Het model werd ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Disneyland gemaakt en bevond zich sindsdien in het Disneyland Opera House.
  • Bosbranden in Canada zorgen voor problemen in Walt Disney World. De luchtkwaliteit door de rook is volgens experts vooral voor kwetsbare groepen niet veilig.
  • Disney Springs in Walt Disney World heeft speciaal Halloween entertainment aangekondigd waaronder de muzikale zombies genaamd Zombeatz Drummers. Het gaat hier om een samenwerking met Freeform, Hulu en Disney+.
  • In de categorie cute: Tijdens een meet & greet met Mickey in Walt Disney World is een hulphond in slaap gevallen. Het baasje Ashton McGrady deelde de beelden op TikTok.

Bioscoop en Disney+

  • De serie Only Murders in the Building krijgt een vierde seizoen. Dit komt niet helemaal als een verrassing omdat het de meest bekeken originele comedy serie van Hulu is. Het nieuws komt vlak nadat de seizoensfinale van het derde seizoen te zien was.
  • Disney+ heeft een eerste foto gedeeld van de Amerikaanse comedian Tracy Morgan als de paashaas in het tweede seizoen van The Santa Clauses. Vanaf 8 november te streamen.

Disney Cruise Line

  • De bouw van de Disney Treasure op de Meyer Werft in Duitsland gaat gestaag door. Gisteren is daar vanuit Polen de eerste schoorsteenpijp gearriveerd.

Overig nieuws

  • De Disney-plaatjes spaaractie van Albert Heijn is voorbij, maar veel mensen hebben hun Magische Kookboek nog niet compleet. Nu blijkt dat sommige plaatjes (bijvoorbeeld nummers 10, 27 en 90) zeldzamer zijn dan anderen. Een woordvoerder van Albert Heijn geeft dit ook toe na navraag van RTL Nieuws.
  • Nadat de VFX-medewerkers van Marvel Studios hen al voorgingen, hebben nu ook de in-house VFX-medewerkers van Walt Disney Pictures unaniem gestemd voor het verenigen binnen een vakbond.
  • Op 8 november organiseert The Walt Disney Company weer een earnings call. Hierin zullen het vierde kwartaal en het volledige fiscale jaar 2023 besproken worden.
  • Ook Londen viert de tiende verjaardag van Frozen. Een zwarte taxi van Piccadilly Circus en een klassieke rode telefooncel op Leicester Square zijn ‘bevroren’.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.