No Way Home, ‘gewoon’ in de bioscoop!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 10 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • De mensen die een paar nachten in het gloednieuwe Star Wars: Galactic Starcuiser hotel geboekt hebben, krijgen een speciale welkomsboodschap. Deze staat nu al op YouTube.
  • In Walt Disney World is het inmiddels geen gemakkelijke opgave om voldoende personeel te vinden: Castmembers krijgen inmiddels een referral bonus van 1000 dollar, terwijl nieuwe personeelsleden 1500 euro sign-on bonus ontvangen.
  • Jessica Rabbit gaat haar debuut maken als Detective Jessica Rabbit in de klassieke attractie Roger Rabbit’s Car Toon Spin. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien.
  • In 2022 keren meerdere shows terug in Disneyland Resort Anaheim. Naast de al eerder aangekondigde terugkeer van Fantasmic en Main Street Electrical Parade keert ook Tale of the Lion King deze lente terug van twee jaar afwezigheid in Disney California Adventure én is Celebrate Gospel! de volledige maand februari weer te zien.
  • Hoort wie test daar kinderen… hoort wie test daar zachtjes achter het scherm…

Bioscoop en Disney+

  • Goed nieuws voor Marvel fans: Spider-Man: No Way Home zal gewoon op 16 december in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Gisteren ging de kaartverkoop van start. De vraag is groot aangezien de site van Pathé tijdelijk plat lag.
  • Uiteraard is er weer een traditionele mid-season trailer van de laatste Marvel Disney+ Original Hawkeye. In de trailer zijn beelden te zien van de laatste twee afleveringen van de serie, die volgende week en over twee weken uitkomen.
  • Walt Disney Animation Studios heeft een eerste blik vrijgegeven van Strange World, de volgende animatiefilm van de studio. De film wordt geregisseerd door Don Hahn en Qui Nguyen. Die laatste schreef ook het script.

Overig nieuws

  • Tijdens de Game Awards is de nieuwe Star Wars game Eclipse aangekondigd. Er is nog geen releasedatum bekend.
  • Na zijn afscheid als Chairman zoekt Bob Iger zijn oude liefhebberij weer op: Hij is eenmalig weerman bij ABC’s Eyewitness News.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.