Nieuwe toevoeging aan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 18 juli 2022.

Nieuws uit de parken

 • Bij Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind is een nieuwe plaquette geplaatst. Deze is toegevoegd om het achtergrondverhaal van de attractie duidelijker te maken. Op de plaquette is te lezen dat de Starblaster een geschenk was van Nova Corps aan Terra (Aarde).
 • Later deze zomer verschijnt de MagicBand+ in Walt Disney World. Hiermee kunnen gasten onder andere een spel spelen in Galaxy’s Edge. In Blackspire Outpost zijn symbolen aangebracht van de Batuu Bounty Hunters Guild. Deze markeren locaties die belangrijk zijn in de missie die je speelt.
 • Het Disney Yacht Club Resort heeft de laatste tijd een flinke verbouwing ondergaan en nu is ook de eyecatcher, de vuurtoren, aan een onderhoudsbeurt toe.
 • De volledige show Festival of the Lion King is teruggekeerd in Disney’s Animal Kingdom. Na de sluiting vanwege de coronapandemie keerde de show al terug in een aangepaste versie. Maar nu is de volledige versie dus terug. Laughing Place heeft foto’s en een video.
 • De opknapbeurt van Frozen Sing-Along in Walt Disney World zal minder lang duren dan in eerste instantie het geval was. De show zal op 10 september weer openen, een week eerder dan gepland.
 • Sinds gisteren rijdt de Red Car Trolley weer in Disney California Adventure. De attractie sloot in 2019 voor de bouw van Avengers Campus.
 • De tassencontrole in Parijs is vernieuwd. Sinds vanochtend zijn de bouwhekken daar verwijderd.
 • Disneyland Parijs en Coca-Cola werken al dertig jaar samen. Dit wordt gevierd met een kledinglijn van Highsnobiety die bestaat uit truien, t-shirts en petjes.

Bioscoop en Disney+

 • Voor het eerst sinds 2019 hebben een aantal series belastingvoordeel gekregen omdat ze gefilmd worden in Californië. Een van die series is de Star Wars serie Skeleton Crew. Die ontvangt 20,9 miljoen dollar in credits.
 • Kate Herron regisseerde alle afleveringen van het eerste seizoen van Loki, maar nam de beslissing niet terug te keren voor seizoen 2. Toch lijkt het erop dat ze voorlopig werkzaam blijft binnen de Disney familie. Het gerucht gaat dat ze de regie gaat doen voor de Star Wars serie The Acolyte. Of ze dan ook meteen alle afleveringen zal regisseren is niet duidelijk.
 • Over Loki gesproken: De opnames van het tweede seizoen zijn al volop bezig en daardoor worden meer details bekend. Volgens Deadline speelt acteur Rafael Casal een belangrijke rol in het nieuwe seizoen. Het nieuws lekte uit omdat hij gespot werd op de set naast Tom Hiddleston (Loki) en Owen Wilson (Mobius).
 • In Only Murders in the Building bleek het personage van Steve Martin vroeger een hit gescoord te hebben. Het nummer heet “Angel in Flip-Flops” en is inmiddels officieel uitgebracht op alle bekende muziekplatformen.

Overig nieuws

 • Deze week vindt San Diego Comic-Con plaats. Voor bezoekers heeft Star Wars exclusieve merchandise beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld action figures, Funko Pops, kleding en sierraden.
Bron: LucasFilm

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.