Nieuwe Simpsons Short in het teken van Star Wars

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 3 mei 2023.

Nieuws uit de parken

  • Opmerkelijke beelden uit Disneyland Parijs. Er is in de fontein van Fantasia Gardens een ware schuimparty ontstaan.
  • Avengers Campus in Parijs staat vanaf vandaag in het teken van Guardians of the Galaxy Volume 3. Zo zijn er meet and greets met Star-Lord en Gamora en zijn er speciale snacks te koop.
  • De algemene kaartverkoop van Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party in Orlando is inmiddels begonnen. Eerder hadden resortgasten al toegang tot de verkoop van de tickets, die dit jaar tussen $109 en $199 kosten.
  • Er wordt flink doorgebouwd aan de DVC-toren bij Disney’s Polynesian Village Resort. WDWNT maakte een rondje over de bouwplaats.
  • In het Magic Kingdom is de ingang van Mickey’s PhilharMagic opgefrist. De banners naast de ingang ontbraken sinds december, maar nieuwe exemplaren doken recent op in het park.
  • Er wordt nog steeds nieuwe merchandise gepresenteerd voor Star Wars Day in de parken. Gisteren kondigde Starbucks drie nieuwe Been There-mokken aan die in het teken staan van verschillende locaties uit het Star Wars-universum. De mokken zullen in de parken worden verkocht en zijn ook op ShopDisney te verkrijgen. Ook verschijnt er een action figure van Dok-Ondar.
  • Over Star Wars Day gesproken: om de verwachte drukte in Disney’s Hollywood Studios te temperen zal de Stage 1 Company Store, waar de speciale merchandise voor deze dag wordt verkocht, gebruik maken van een virtual queue.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft een nieuwe short van The Simpsons aangekondigd. De titel is Rogue Not Quite One. Net als The Force Awakens From Its Nap uit 2021 is het een crossover met Star Wars. Vanaf morgen te streamen.
  • Nu de scenarioschrijvers in Hollywood staken, breekt er een onzekere tijd aan voor de productie van verschillende films en series. Voor seizoen 2 van Andor lijken er echter geen problemen te zijn. Showrunner Tony Gilroy heeft laten weten dat hij twee dagen voor de staking het script van de laatste aflevering af had.
  • Dancing With The Stars keert in Amerika terug op televisiezender ABC. Het vorige seizoen was exclusief te zien op Disney+. Het nieuwe seizoen zal ook weer te streamen zijn, maar zal tegelijkertijd dus ook weer bij ABC te zien zijn.
  • Disney heeft character posters vrijgegeven van American Born Chinese. Op de posters zien we onder anderen Michelle Yeoh, Ke Huy Quan en nieuwkomer Ben Wang.

Overig nieuws

  • Een update van de strijd tussen DeSantis en Disney: de senaat van de staat Florida heeft een wet goedgekeurd die ervoor kan zorgen dat het Florida Department of Transportation de inspecties van de monorail in Walt Disney World kan overnemen.
  • Fortnite viert morgen ook Star Wars Day. Voor deze gelegenheid zijn de karakters Darth Maul, Anakin Skywalker en Padmé Amidala toegevoegd aan de game.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.