Nieuwe details over Disneyland Paris Pride én Galactic Starcruiser

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 8 februari 2022.

Nieuws uit de parken

Mickey en Minnie Mouse tijdens de vorige versie van Disneyland Paris Pride (Bron: Disneyland Paris)

Bioscoop en Disney+

  • Ook deze week een nieuwe character poster naar aanleiding van de meest recente aflevering van The Book of Boba Fett. Het gaat om Cad Bane, de bounty Hunter die we kennen uit The Clone Wars en The Bad Batch. Hij maakt in deze serie zijn live action debuut.

Overig nieuws

  • Rondje merchandise: nieuwe petjes in het Emporium in Disneyland Anaheim, onder meer van Book of Boba Fett. In het Magic Kingdom kun je nu de Funko set met Cinderella Castle en Mickey Mouse, gemaakt voor de 50ste verjaardag, krijgen.
  • En dan zijn er nog wat interessante aankondigingen voor de boekenplank: een nieuw boek naar aanleiding van the Imagineering Story en de memoires van Dick Nunis
  • Het volgende hoofdstuk in Paycheck-gate: Walt Disney Company aandeelhouders, die actief zijn op Reddit (maar dat nam WDWNT niet mee in de kop…), willen zich verenigen om hun stem tegen Bob Chapek uit te spreken.
  • Zin om mee te zingen met de populaire liedjes uit de nieuwste film Encanto? Disney organiseert samen met Lin-Manuel Miranda een speciale sing-a-long, ter voorbereiding op het verschijnen van de DVD en Blu-Ray release (via Gaby). Over die liedjes gesproken: elk liedje van het album staat nu in de Billboard Top 100!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.