Nieuw karakter LinaBell binnenkort in Tokyo en Hong Kong

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 7 juli 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het karakter Duffy krijgt er een vriendinnetje bij. Op 8 september maakt LinaBell haar opwachting in Tokyo DisneySea en een dag later in Hong Kong Disneyland. Er zullen ook meteen merchandise en snacks beschikbaar zijn.
  • Disneyland Parijs is een samenwerking gestart met Beyond Meat. Zij zullen al het plantaardige vlees gaan leveren in het resort.
  • Op zondag 10 juli zal Disneyland Parijs een Avengers Campus panel livestreamen. In het panel doen verschillende Imagineers mee.
  • De darkride Monsters, Inc. Mike & Sulley to the Rescue! in Disney California Adventure zal op 15 augustus gesloten worden voor een opknapbeurt. Wanneer de attractie weer open zal gaan is niet bekend.
  • Op steeds meer plekken in Walt Disney World keert character dining terug. Het Disney Parks Blog heeft de verschillende restaurants op een rijtje gezet.
  • Drie voormalige Cast Members van Walt Disney World hebben Disney aangeklaagd. Ze beweren dat ze onrechtmatig ontslagen zijn. Zij volgden de Covid-19 protocollen niet op basis van hun religieuze denkwijzen.

Bioscoop en Disney+

  • De National Treasure serie die momenteel gemaakt wordt voor Disney+ heeft een officiële titel gekregen. De serie zal National Treasure: Edge of History heten. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend.
  • Op 3 augustus begint het tweede seizoen van de FX serie Reservation Dogs op Hulu. Een releasedatum voor Disney+ is nog niet bekend. Bekijk hieronder alvast wel de trailer.
  • Op 23 september zullen performers van West End en Broadway een eerbetoon geven aan Alan Menken, de man achter de muziek van onder andere Beauty and the Beast en The Little Mermaid. Het concert zal ook wereldwijd te streamen zijn op Disney+.

Overig nieuws

  • Disney zal later deze maand goed vertegenwoordigd zijn tijdens San Diego Comic-Con. De verschillende zenders, studio’s en streamingdiensten van Disney organiseren samen in totaal 18 panels.
  • Speelgoedfabrikant Hasbro gebruikt van tijd tot tijd een crowdfunding actie om bijzondere Star Wars merchandise op de markt te brengen. Het laatste voorbeeld is een replica van de lightsaber van Reva uit de Obi-Wan Kenobi serie.
Prototype uit de 3D printer. Foto: Lucasfilm/Hasbro

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.