Nieuw broekpak Minnie zorgt voor controverse

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 28 januari 2022.

Nieuws uit de parken

  • Dat Minnie Mouse voor de dertigste verjaardag van Disneyland Parijs een pantsuit van Stella McCartney heeft gekregen, blijkt ook opgepikt te zijn buiten de Disney bubbel. Conservatieven zijn woest en lijken te denken dat deze nieuwe outfit de traditionele rode polkadot jurk voorgoed gaat vervangen.
De “wafel op een stokje” uitvergroot (Bron: Disneyland Paris)
  • De Star Wars: Galactic Starcruiser maakt momenteel test “vluchten”, maar gasten die in maart zullen gaan, kunnen nu al via hun Play Disney Parks app een overzicht bekijken van de activiteiten. Bekijk het uitgebreide overzicht hier.
  • Op 2 maart start in EPCOT het volgende festival alweer: Het International Flower and Garden Festival. Details zijn door Disney naar buiten gebracht. Nieuw dit jaar is een geurentuin op de brug naar World Showcase.

Bioscoop en Disney+

  • Regisseur James Gunn heeft aangegeven dat we in Guardians of the Galaxy Vol. 3 afscheid zullen gaan nemen van het huidige team van Guardians. Het zal de laatste keer zijn dat we personages als Star-Lord, Drax en Rocket gaan zien. Ook geeft Gunn aan dat dit derde deel groots en duister zal zijn en anders dan men zou verwachten.
  • Vanaf 9 maart kun je op Disney+ kijken naar How I Met Your Father. In onderstaande featurette vertellen cast en crew over deze spin-off van How I Met Your Mother.
  • In een interview heeft Bob Iger zijn mening gegeven over bioscopen en streamingdiensten en welk effect de coronapandemie daarop heeft. Hij denkt dat bioscoopreleases wel blijven bestaan maar dat minder films eerst in de bioscoop te zien zullen zijn.
  • Spider-Man: No Way Home is gelukkig weer in de Nederlandse bioscopen te zien. In een video bespreken Tom Holland en Zendaya de grote spoilers uit de film. Heb je de film dus nog niet gezien? Kijk dan niet naar deze video.
  • De opnames van de Disney+ Original film Hocus Pocus 2 zijn afgerond. Althans, dat doet een tweet van Bette Midler vermoeden. Zij speelt de heks Winifred Sanderson. De twee andere heksen worden gespeeld door Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy.

Overig nieuws

  • De game Star Wars: The Old Republic krijgt op 15 februari een uitbreiding met de titel Legacy of the Sith. EA en BioWare hebben een teaser trailer naar buiten gebracht. De populaire online game vierde afgelopen december de tiende verjaardag.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.