Newport Bay Club krijgt eigen merchandise

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 6 april 2023.

Nieuws uit de parken

  • Bij de laatste aflevering van Pass Annuel Showtime is wat nieuwe unieke merchandise voor Disneyland Parijs aangekondigd. Het gaat hierbij onder andere om een nieuwe collectie van keukenwaar, twee sleutels en een eerste collectie die volledig in het teken van Disney Newport Bay Club staat.
  • Bijna dagelijks komen er wel foto’s uit het Magic Kingdom van de verbouwing van Splash Mountain tot Tiana’s Bayou Adventure. Gisteren kwam een interessante update langs bij WDWNT, aangezien de iconische boom aan de top van de attractie wordt verwijderd.
  • Bij een wandeling rondom het Discovery River Amphitheater in Disney’s Animal Kingdom is een nieuwe speaker langs het water te zien. Aangezien er al een tijd niets is gebeurd sinds het aflopen van de laatste show in het theater, is het interessant om deze ontwikkelingen in de gaten te houden.
  • Nu de vijftigste verjaardag voorbij is heeft de app van Walt Disney World, My Disney Experience, een frisse update gekregen. Hierbij is vooral de openingspagina en het app-icoon aangepast.
  • Nog een bouwupdate: in Disneyland staat het French Market Restaurant in de steigers. Het restaurant in New Orleans Square wordt omgebouwd naar Tiana’s Palace, het bekende restaurant uit the Princess and the Frogg.

Bioscoop en Disney+

  • Er is opnieuw een regisseur bekend van de Star Wars serie Skeleton Crew. Het gaat om Jake Schreier die voor Marvel ook al Thunderbolts regisseert. Eerder werd al bekend dat ook The Daniels en David Lowrey afleveringen hebben geregisseerd.
  • Gisteren zijn de character posters van Guardians of the Galaxy Volume 3 verschenen. Naast Rocket, Star-Lord, Gamora en Groot in onderstaande tweet zijn er ook posters van Drax, Mantis, Nebula, Kraglin en Cosmo. 
  • Voor de live action versie van The Little Mermaid zijn er aanpassingen gedaan aan de liedjes. In “Kiss the girl” bijvoorbeeld. Alan Menken legt uit: “Er zijn enkele tekstuele veranderingen aan “Kiss the girl”, omdat mensen erg gevoelig zijn geworden voor het idee dat prins Erik zichzelf zou opdringen aan Ariel.” Ook bij “Poor unfortunate souls” zijn er aanpassingen in de tekst gemaakt.

Overig nieuws

  • Van vrijdag tot en met maandag is het tijd voor Star Wars Celebration in Londen. Voor de thuisblijvers is er een livestream. Star Wars Celebration LIVE! is er op vrijdag vanaf 13:30 Nederlandse tijd, op zaterdag vanaf 13:00 en op zondag en maandag vanaf 11:45. Dit betekent dat de grote panels Lucasfilm’s Studio Showcase en Ahsoka niet live te volgen zijn.
  • Disney Entertainment heeft een nieuwe President of Direct-to-Consumer: Joe Earley. De huidige President van streamingsdienst Hulu heeft deze rol gekregen naar aanleiding van de herstructurering van The Walt Disney Company door Bob Iger.
  • Don Hahn (filmproducent en regisseur) heeft zijn Legends award ontvangen. Dat is nu gebeurd omdat hij niet aanwezig kon zijn tijdens de Disney Legends ceremonie tijdens D23 Expo.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.