New Year’s Eve in Disneyland Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 10 november 2022.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs organiseert ook dit jaar weer een New Year’s Eve feest. Deze keer staat het in het teken van de dertigste verjaardag. Er komt onder andere een geremasterde editie van de vuurwerkshow The Sparkling WISHES of Disney New Year’s Eve.
  • Vanaf zaterdag is Disney Dreams! of Christmas te zien in Parijs. Cast Members kregen echter al een voorproefje van dit avondentertainment.
  • Iedereen die Cast Member wil worden in Disneyland Parijs kan op 24 november een wervingsevenement in Amsterdam bezoeken. Ze zoeken mensen voor meerdere functies.
  • Tropische storm Nicole is inmiddels uitgegroeid tot een orkaan. Dit heeft er voor gezorgd dat de parken van Walt Disney World gefaseerd zijn gesloten. Later vandaag zullen de parken weer open gaan.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren verscheen de trailer van Idina Menzel: Which Way to the Stage?, de documentaire over Idina Menzel die binnen Disney vooral bekend is als de stem van Elsa. Vanaf 9 december te zien op Disney+.
  • Meer Idina Menzel: de actrice is ook te zien in een fragment uit Disenchanted, het vervolg op Enchanted. Deze Disney+ Original film is 18 november te zien.
  • Gaan we Tom Holland na Spider-Man: No Way Home nog terugzien in de MCU als Spider-Man? Er is nog niets officieel, maar er zijn wel een hoop geruchten over een nieuwe trilogie. The Direct heeft alles even op een rijtje gezet.
  • Vanaf 11 januari kun je op Disney+ kijken naar de serie Welcome to Chippendales (in de VS al vanaf 22 november op Hulu). Er is een reeks character posters verschenen waaronder een van Kumail Nanjiani als Steve Bannerjee.

Overig nieuws

  • De kwartaalcijfers van Disney zijn niet goed ontvangen. Het aandeel is namelijk enorm gezakt. CNBC Analyst Jim Cramer vindt zelfs dat CEO Bob Chapek ontslagen zou moeten worden.
  • Carlos Pacheco is op 60 jarige leeftijd overleden. Hij was een bekende tekenaar en schrijver voor Marvel comics.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.