Minder character meet & greets in Walt Disney World

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 20 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Walt Disney World zal binnenkort minder character meet & greets hebben. De reden is dat er niet genoeg Cast Members zijn om die karakters te vertolken. Er zijn ook character meet & greets niet teruggekeerd ook al had Disney dat wel aangekondigd.
  • Dat Fantasmic! terug zou keren naar Disney’s Hollywood Studios was al een tijdje bekend, maar inmiddels heeft Disney ook een datum bekendgemaakt: op 3 november kunnen gasten weer genieten van dit entertainment. Tegelijkertijd zullen ook de Dining Packages weer beschikbaar zijn.
  • runDisney heeft de data bekend gemaakt van hun evenementen in Walt Disney World voor het 2023/2024 seizoen. Meer informatie over het Disneyland Resort volgt later.
  • Twee jaarpashouders hebben Walt Disney World aangeklaagd vanwege het park reserveringssysteem. Walt Disney World heeft gereageerd in een statement. Disneyland Resort heeft te maken met een vergelijkbare aanklacht.
  • Winter is coming! Halloween moet nog komen maar Sleeping Beauty Castle in Disneyland heeft alweer besneeuwde daken.
  • In Disneyland Parijs is vanaf vandaag voor iedereen de speciale Monopoly 30th Anniversary editie te koop. Gisteren konden jaarpashouders het bordspel al aanschaffen.

Bioscoop en Disney+

  • Disney heeft een nieuwe Special Look video online gezet van Strange World, de nieuwe film van Walt Disney Animation Studios die vanaf 23 november te zien is in de bioscoop.
  • Gisteren meldden we al een aantal Marvel casting geruchten van onder andere Agatha: Coven of Chaos (waarvan de opnames binnenkort beginnen), maar ook vandaag is er een nieuw casting gerucht. Het gaat om Yaha Abdul-Mateen II voor de rol van Wonder Man. De acteur is bekend van Aquaman en Candyman.
  • Black Panther: Wakanda Forever krijgt een grote première in Afrika. Die vindt begin november plaats in Lagos, Nigeria.
  • Op 16 november is Limitless With Chris Hemsworth te zien op Disney+. Er is een poster verschenen van deze National Geographic serie.

Overig nieuws

  • Michelle Rejwan stopt als Senior Vice President of Live Action Development & Production bij Lucasfilm. Ze gaat nu terug naar de functie van producer voor Lucasfilm en Walt Disney Studios in het algemeen.
  • Er komt een nieuw Percy Jackson boek. Disney werkt momenteel aan een serie voor Disney+ en vroeg schrijver Rick Riordan of hij iets had om te publiceren ter ondersteuning. Het resultaat is Percy Jackson and the Chalice of the Gods dat volgend jaar zal verschijnen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.