Met muziek uit Disneyland Paris het weekend in

https://petje.af/d-tales/posts/d-tales-phantasialand-door-een-disney-brilElke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 8 oktober 2021.

  • De “maiden voyage” van de Star Wars: Galactic Starcruiser op 1 maart is uitverkocht. Gasten die van deze pre-sale gebruik konden maken werden geconfronteerd met lange wachttijden.
  • Best of Disneyland Paris, een nieuw album met muziek uit Disneyland Parijs is sinds vandaag beschikbaar op streamingdiensten als Spotify en Apple Music.
  • Muppets Haunted Mansion is vanaf vandaag te zien op Disney+. In onderstaand interview vertellen Gonzo en Pepé the King Prawn meer over deze special.
  • Miles Morales bestaat tien jaar. Om dat te vieren zijn de makers van de comics, de PlayStation game en de film Spider-Man: Into The Spider-Verse in gesprek gegaan met elkaar. Kijk ook deel twee en deel drie.
  • StarWars.com heeft een aantal nieuwe boeken aangekondigd waaronder Shadow of the Sith, over Luke Skywalker en Lando Calrissians zoektocht naar de planeet Exegol, en Brotherhood, een verhaal over Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi tijdens de Clone Wars.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.