Meer details bekend over Tiana’s Bayou Adventure

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 2 juni 2023.

Nieuws uit de parken

  • Er zijn meer details bekend over Tiana’s Bayou Adventure. Zo zijn er nieuwe animaties gemaakt door Walt Disney Animation Studios die te zien zullen zijn op schermen in de attractie. Daarnaast zijn er 17 nieuwe karakters die doormiddel van audio animatronics een rol spelen in de attractie. Een van hen is de drummende Ralphie, het broertje van prins Naveen. Songwriter en producer PJ Morton maakt een nieuw liedje voor de attractie terwijl Jazz trompettist Terence Blanchard liedjes uit de film en iconische thema’s uit New Orleans uitzoekt voor de wachtrij.
  • Disney Parks Around The World – A Private Jet Adventure keert in 2024 terug. Deelnemers aan deze reis bezoeken in 24 dagen alle 12 Disney parken in de wereld. Daarnaast worden er rondleidingen gegeven bij de Disney studios, The Walt Disney Family Museum en Lucasfilm. Ook zijn er bezoeken gepland naar de Taj Mahal, de piramides van Gizeh en de Eiffeltoren.
  • Morgen is er opnieuw een Cast Member staking in Disneyland Parijs. Gasten krijgen de mogelijkheid hun bezoek uit te stellen. Tickets met datum kunnen op een andere datum gezet worden of men kan hun geld terug krijgen.
  • Op verschillende tijden patrouilleren First Order stormtroopers in Disneyland Parijs. Dit gebeurt dagelijks in Discoveryland.

Bioscoop en Disney+

  • FX heeft een nieuwe korte teaser online gezet van The Bear seizoen 2. De serie is vanaf 22 juni te zien op Hulu in de Verenigde Staten. In Nederland en België pas vanaf 19 juli te zien op Disney+.
  • In 2012 werd Lucasfilm door George Lucas verkocht aan Disney. Toch is zijn invloed niet helemaal verdwenen. In The Mandalorian speelt acteur Simon Kassianides de rol van Axe Woves. Nu blijkt dat George Lucas de naam Axe bedacht tijdens een bezoek aan de set.
  • De promotiemachine voor Pixar’s Elemental draait inmiddels volop. Er zijn nieuwe posters verschenen (voor RealD 3D, Dolby en 4DX) en er is een featurette die zich focust op de stemmencast van de film.

Overig nieuws

  • De musical Frozen komt naar Nederland. Dat blijkt uit een auditieoproep van producent Stage Entertainment. Waarschijnlijk zal het de opvolger worden van Aida in het Circustheater in Scheveningen.
  • Nadat Michael Sasso opstapte uit het bestuur van het Central Florida Tourism Oversight District, moest er natuurlijk een vervanger komen. Inmiddels is Charbel Barakat door gouverneur Ron DeSantis benoemd tot bestuurslid.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

De Daily Disney Roundup doet een klein stapje terug in de zomerperiode. In de maand juni zijn we er twee keer per week op dinsdag en vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.