Marvel’s Spider-Man 2 valt in de smaak bij recensenten

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 17 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • Er verschijnt binnenkort weer een interessant boek voor in de Disney boekenkast. Celebrating 100 Years of Disney at Disneyland Paris zal exclusief in Disneyland Parijs te koop zijn.
  • Disneyland Parijs heeft de afgelopen vijf jaar maar liefst 1.4 miljard euro geïnvesteerd in het Walt Disney Studios Park. Dat schrijft Forbes op hun website.
  • Europarlementariërs zijn gisteren per ongeluk in Disneyland Parijs beland. De trein die hen van Brussel naar Straatsburg moest brengen, nam een verkeerde afslag. Samira Rafaela (D66) en Mohammed Chahim (PvdA) leken dat niet heel erg te vinden.
  • Gisteren, nog voordat EPCOT open ging voor bezoekers, vond er een dedication plaats voor Journey of Water – Inspired by Moana. Dit gebeurde in aanwezigheid van EPCOT vice-president Kartika Rodriguez, de ambassadeurs van Walt Disney World, de Cast Members van het onderhoud en Moana zelf.
  • Disneyland is niet altijd de Happiest Place on Earth. Afgelopen zondag is er volgens de Orange County Register een gevecht uitgebroken tussen ten minste vijf volwassen bezoekers. Het vond plaats tussen Storybook Land Canal Boats en Mad Tea Party in Fantasyland. De beveiliging reageerde snel en heeft de bezoekers het park uit gezet.

Bioscoop en Disney+

  • Disney Branded Television werkt aan een live-action reboot van de jaren ’90 animatieserie Gargoyles voor Disney+. Gary Dauberman zal de serie schrijven en produceren en tevens de showrunner zijn.
  • Marvel Studios werkt al een tijdje aan een Wonder Man serie met Yahya Adbul-Mateen II in de titelrol. De serie is echter nog nooit officieel aangekondigd en nu gaat het gerucht dat Disney deze heeft gecanceld.
  • FX heeft een trailer online gezet van het derde seizoen van American Horror Stories. De serie is bij ons te zien op Disney+.
  • Gisteren verscheen Once Upon a Studio op Disney+ met daarin 543 karakters uit de honderdjarige geschiedenis van Disney. Laughing Place probeert ze allemaal te identificeren en heeft er tot nu toe 520 op een lijst gezet.

Overig nieuws

  • Gisteren zijn de recensies van Marvel’s Spider-Man 2 verschenen en die zijn zeer lovend. Op Metacritic heeft de game een score gekregen van 91 gebaseerd op meer dan 120 recensies. De game heeft daardoor het “Must-Play” label gekregen en behoort tevens bij de best beoordeelde games van gamestudio Insomniac.
  • Gisteren was het natuurlijk de honderdste verjaardag van The Walt Disney Company. De dag werd afgesloten met een emotionele compilatievideo waarin dromen en herinneringen centraal staan.
  • Er is een nieuwe naam toegevoegd aan Disney 100 in Concert. Jonathan Vroege zal ook te zien en te horen zijn in de Ziggo Dome. Hij is momenteel nog te zien in Grease, maar was eerder te zien als Aladdin in de Nederlandse versie van Aladdin in het Circustheater.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.