Marvel Studios maakt cast van The Fantastic Four bekend

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 15 februari 2024.

Nieuws uit de parken

 • Gisteren is bij Bistrot Chez Rémy een nieuw dessert geïntroduceerd. Een frambozenmousse gebakje in de vorm van een stuk kaas.
 • Gisteren was het Valentijnsdag en dat ging ook in de parken niet onopgemerkt voorbij. In Walt Disney World waren er speciale meet & greets met bekende Disney koppels waaronder Mulan & Li Shang, Aladdin & Jasmine en Tiana & Naveen. En in Disneyland Paris waren er balloncreaties in de hotels en er was champagne te koop voor 20 euro (inclusief herbruikbaar souvenir glas).
 • Komend weekend zal Disney’s Blizzard Beach gesloten zijn. Dit is vanwege lage temperaturen en hoge kans op regenbuien.
 • Een klein rondje merchandisenieuws: Pasen komt eraan en Disney komt daarom met een nieuwe popcorn bucket en sipper. In Walt Disney World Resort is merchandise te koop gebaseerd op de Disney+ animatieserie Iwájú. Volgens artiest Josh Angle (ook bekend als Shag) heeft Disney een mok gebaseerd op Walt Disney’s Enchanted Tiki Room gecanceld vanwege zorgen over culturele toe-eigening. En in Disneyland Paris verschijnt binnenkort een attraction key gebaseerd op Autopia.
Foto: Disney

Bioscoop en Disney+

 • Marvel Studios heeft de cast van The Fantastic Four officieel bekendgemaakt. Pedro Pascal speelt Reed Richards, Vanessa Kirby kruipt in de huid van Sue Storm, Ebon Moss-Bachrach zal te zien zijn als Ben Grimm en Joseph Quinn heeft de rol van Johnny Storm gekregen. De film zal 25 juli 2025 te zien zijn in de bioscoop.
 • Er was gisteren meer Marvel nieuws. De film Thunderbolts zou in eerste instantie uitkomen op 25 juli 2025 (de huidige releasedatum van The Fantastic Four) maar komt nu eerder uit: op 2 mei 2025. Ook gaat er een gerucht dat er een Midnight Sons film in de maak is met Michael Giacchino als regisseur.
 • Het vierde seizoen van Only Murders in the Building zal zich deels gaan afspelen in Los Angeles. Dat heeft Craig Erwich, president van Disney Television Group, laten weten. Ook is bekend geworden dat Molly Shannon een belangrijke rol zal spelen.
 • De laatste afleveringen van het eerste seizoen van Young Jedi Adventures staan nu op Disney+. In deze afleveringen van de Star Wars animatieserie, bezoeken de karakters ook de planeet Batuu die we natuurlijk vooral kennen van Galaxy’s Edge.

Overig nieuws

 • De activistische investeerder Nelson Peltz heeft kritiek geuit op Disney’s investering in Epic Games en de plannen voor een samenwerking met andere partijen voor het streamen van sport. Dat deed hij in een brief aan aandeelhouders.
 • Van veel Disney klassiekers zijn al musicals gemaakt en daar komt er volgens Broadway World binnenkort een bij. Zij beweren namelijk dat Disney bezig is met Tangled op het toneel.
 • Lucasfilm brengt op 11 juni een nieuw boek uit dat onderdeel is van The High Republic. In Temptation of the Force van Tessa Gratton keren o.a. de karakters Avar Kriss, Elzar Mann, Burryaga, Bell Zettifar en Vernestra Rwoh terug.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.