Marvel slingert nieuwe Spider-Man trailer de wereld in

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 17 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • De grote gitaar bij de ingang van Rock ‘N’ Roller Coaster in Disney’s Hollywood Studios is weer in volle glorie te zien na een renovatie.
  • Met nog maar een paar dagen tot Destination D23 begint de geruchtenmolen al aardig op gang te komen. Blog Mickey weet te vertellen dat de Paint the Night avondparade naar Walt Disney World komt. Het is nog onduidelijk in welk park de parade uiteindelijk zijn rondjes zal rijden, zowel het Magic Kingdom als Disney’s Hollywood Studios worden genoemd.
  • Let op, vallende vliegers! Een vergelijkbare boodschap krijgen bezoekers in Disney’s Animal Kingdom te horen als ze naar vliegershow Disney KiteTails komen kijken. De neerkomende vliegers hebben de afgelopen weken voor de nodige hilariteit gezorgd, aangezien de gigantische objecten niet altijd even flatteus neerkwamen.
  • Het YouTube kanaal van Disney Parks heeft een video online gezet waarin de ontwikkeling van de Spider-Man “stuntronic” in Avengers Campus te zien is. Duimen dat we Spidey binnenkort ook door de lucht zien gaan in Parijs!
  • Fantasy Springs is volop in ontwikkeling in Tokyo Disney Sea en deze beelden geven een mooie weergvane van de werkzaamheden. (Tokyo Disney Twitter)(via Jorn)

Bioscoop en Disney+

  • We kondigden het gisteren al aan, maar vannacht is de trailer van Spider-Man: No Way Home uitgekomen. We zien een aantal herkenbare villains en het vertrouwde gezicht van Benadryl Slumberbatch (sorry…not sorry) voorbij komen in de paar minuten, maar vooralsnog is er geen spoor te bekennen van Tobey Maguire of Andrew Garfield (de acteurs die Spider-man in de eerdere films hebben gespeeld), alhoewel de geruchten dat deze mannen meedoen wel luider worden. Met al deze figuren kan het best een gecompliceerd geheel worden. Tijd voor een speciaal Spider-Universe college van Jorn?
  • Er is, volgens bronnen dichtbij het vuur, een verhit debat bezig in de top van de Walt Disney Company over de content op Disney+. Het gaat hierbij om de mogelijkheden van het uitbreiden van het volwassen aanbod, zodat Disney+ nog meer mogelijke abonnees kan aantrekken. Naar verluidt is oud-CEO Bob Iger tegen de uitbreiding naar meer volwassen content, maar wil huidig CEO Bob Chapek wel graag meer abonnees binnen halen.
  • Vanaf aanstaande vrijdag komt de nieuwe documentaire Adventure Thru the Walt Disney Archives naar Disney+. Deze documentaire was eerder exclusief voor D23-leden te zien, maar komt nu ook voor het grote publiek beschikbaar.

Overig nieuws

  • Gisteren namen we deel 2 van de D-Tales Boekenspecial op. We werden (enorm) geholpen door Rik van BeeldBlenders, die het geheel heeft vastgelegd en gaat monteren. In deel 2 bespreken we de boeken die na de vorige special aan onze collectie zijn toegevoegd. Wil je dus goed voorbereid zijn. Check deel 1 van onze boekenspecial nog een keer.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.