Marvel ontslaat Jonathan Majors na uitspraak in mishandelingszaak

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 19 december 2023.

Nieuws uit de parken

  • In de Skyline Bar in Disney Hotel New York – The Art of Marvel is nu een Doctor Strange artifact beschikbaar. Om dit te ervaren moet je een van de Signature Cocktails van 25 euro bestellen: Kamar-Taj of Runes of Kof-Kol.
  • Een bezoek aan Walt Disney World wordt binnenkort een stukje makkelijker voor jaarpashouders. Op ‘good-to-go’ dagen kunnen zij naar de parken komen zonder een reservering. Dit gaat op 11 januari 2024 van start.
  • Frontierland in het Magic Kingdom wordt een beetje groener. De façade van Tiana’s Bayou Adventure heeft meer bloemen en planten gekregen.
  • De prijzen van Disney Genie+ en Individual Lightning Lane zijn gisteren gestegen nu in Walt Disney World de piekweek van de kerstvakantie nadert. De Multiple Parks en Magic Kingdom opties waren gisteren 29 dollar.

Bioscoop en Disney+

  • Marvel-acteur Jonathan Majors is schuldig bevonden aan roekeloze mishandeling in de derde graad en intimidatie. Op 6 februari wordt de straf bekend. Dat kan een jaar gevangenisstraf zijn. De acteur is inmiddels ontslagen door Marvel. We zagen Majors als Kang/He Who Remains in Loki seizoen 1 en 2 en Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Hij zou ook te zien gaan zijn in Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars maar dat gaat dus niet meer door.
  • Vrolijker Marvel-nieuws: Er is een trailer verschenen van het derde seizoen van Spidey and his Amazing Friends, de Spider-Man animatieserie voor de allerkleinsten.
  • Voor de Star Wars serie The Acolyte zijn er eind november en begin december reshoots geweest, iets wat vaker voorkomt bij grote films en series. Mogelijk konden deze nu pas plaatsvinden vanwege de stakingen in Hollywood. De release van de serie is gepland voor 2024.
  • De Dakota Ojibwe Tribal Council en Disney/Lucasfilm werken samen om Star Wars: A New Hope te vertalen naar een versie in het Anishinaabemowin (Ojibwe). Dat is een inheemse taal van Noord-Amerika.
  • Disney+ is verwijderd van een aantal Tesla voertuigen. Dit nieuws komt nu Disney CEO Bob Iger en Tesla CEO een conflict hebben nadat Disney stopte met adverteren op X na anti-semitische uitspraken van Musk.

Disney Cruise Line

  • Er is een tijdelijke aanbieding van de Disney Cruise Line. Wie voor 16 februari 2024 boekt, hoeft maar de helft van de aanbetaling te doen op de dag van de reservering. Dit geldt voor geselecteerde cruises tussen 17 juni 2024 en 31 mei 2025.

Overig nieuws

  • Er gaan al langere tijd geruchten over de komst van Universal Studios naar Europa. Die geruchten concentreerden zich vooral op PortAventura in Spanje. Maar nu zijn er ook geluiden te horen van een Universal Studios park in het Verenigd Koninkrijk. X-gebruikers Ally! en TheMainStreetNews delen zelfs concept art dat volgens hen tenminste 11 maanden oud is.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.