Marvel onthult nieuwe character posters voor X-Men ’97

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 12 maart 2024.

Nieuws uit de parken

  • In een nieuwe aanvraag verstrekt Disney aanvullende informatie over de geplande tienjarige investering van 60 miljard dollar in het Experiences-segment. Een nieuwe uitsplitsing van het plan toont 50% voor parken/resorts, 20% voor cruises/overige en 30% voor technologie en onderhoud.
  • Voorafgaand aan een volledige revisie van de turnstiles in het Disneyland Resort, is er een test van de nieuwe technologie opgezet bij de ingang van Disney California Adventure.
  • Disneyland Resort komt binnenkort met een nieuwe popcorn bucket in de vorm van Chuuby, de charmante oranje cartoonvogel uit Mickey & Minnie’s Runaway Railway. De popcorn bucket is vanaf 19 maart te koop.
  • De Anaheim Planning Commission heeft het voorstel van het DisneylandForward project goedgekeurd tijdens een stemming. De motie om werd aangenomen met 5 stemmen voor en 1 tegen. Zoals we gisteren al schreven in de Daily Disney Roundup is het nu aan de gemeenteraad om het project ook goed te keuren.
  • Volgens de Disney Park Pass-kalender zijn de jaarpashouder reserveringen voor Disney’s Hollywood Studios op 4 mei uitverkocht. Die dag is Star Wars Day, altijd een populaire dag voor het park dankzij Galaxy’s Edge.
  • St. Patrick’s Day wordt opnieuw gevierd in Disney Village van 15 tot en met 17 maart. Er zullen ‘s avonds vieringen plaatsvinden in Billy Bob’s Country Western Saloon en The Steakhouse met live Keltische rockmuziek en traditionele Ierse dans.
  • Disney heeft een trademark ingediend dat de potentiële naam onthult van de nieuwe Space Mountain die in 2027 naar Tokyo Disneyland komt. Het trademark, deze maand ingediend, is voor Space Mountain Earthrise.
  • Een patent ingediend door Disney Enterprises lijkt te suggereren dat het bedrijf werkt aan het creëren van een zwevende kinderwagen, vergelijkbaar met wat te zien is in The Mandalorian. Er zou dan gebruik gemaakt worden door drone-techniek.

Bioscoop en Disney+

  • Marvel heeft character posters onthuld voor X-Men ’97. Deze zijn in de vorm van trading cards. We zien onder anderen Wolverine, Gambit, Rogue, Storm en Cyclops.
  • It was Agatha all along! Het lijkt er op dat de Marvel serie over heks Agatha Harkness alwéér een nieuwe titel gekregen heeft. Na Agatha: House of Harkness, Agatha: Coven of Chaos en Agatha: Darkhold Diaries heet de serie nu simpel Agatha. Dat blijkt uit een preview pagina van Disney+.
  • Disney heeft een eerste preview uitgebracht voor de aankomende Original film Prom Dates. Hierin worden de beste vriendinnen Jess en Hannah gevolgd die op 13-jarige leeftijd een pact sloten voor het perfecte Senior Prom.
  • Opnieuw kunnen we castingnieuws melden voor het vierde seizoen van Only Murders in the Building. Zach Galifianakis zal namelijk ook te zien zijn in de populaire serie. Galifianakis is vooral bekend van The Hangover trilogie.
  • Disney heeft een nieuwe trailer en poster uitgebracht voor The First Omen, een film van 20th Century Studios. Het is een prequel op de klassieke horrorfilmfranchise.

Overig nieuws

  • Vijfentwintig jaar geleden speelde de toen 10-jarige Jake Lloyd de rol van Anakin Skywalker in The Phantom Menace. Sindsdien worstelt hij met psychische aandoeningen. In een interview vertelt zijn moeder hier nu over. Zij denkt niet dat het een gevolg is van de backlash die ontstond naar aanleiding van de film. Jake is zelfs nog steeds een grote fan van Star Wars. Zijn moeder gaf hem voor zijn verjaardag een action figure van Ahsoka Tano en hij draagt nog steeds graag Star Wars-shirts in het openbaar.
  • Een nieuwe video is erg duidelijk over Disney’s standpunt als het gaat om activistische investeerders Trian Partners, en de twee leden die zetels zoeken in de Raad van Bestuur van Disney: Nelson Peltz en Jay Rasulo. Ze noemen hen ontwrichtend en destructief.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.