Marvel onthult gewelddadige Echo trailer

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 6 november 2023.

Nieuws uit de parken

  • Disney Parks heeft een nachtelijke rondleiding van het vernieuwde Adventureland Treehouse online gezet. De attractie opent op vrijdag 10 november. Een dag eerder zijn er Magic Key previews.
  • Op 1 november introduceerde Disney’s Fort Wilderness Resort in Walt Disney World een Bluey scavenger hunt maar een paar dagen later is deze alweer, in ieder geval tijdelijk, gestopt. De reden is onbekend.
  • In EPCOT wordt druk getest bij de avondshow Luminous: The Symphony of Us. Deze vond om 0:15 plaats en duurde ongeveer 16,5 minuten. Blog Mickey heeft foto’s en een video van online gezet. Ook kun je al naar de muziek luisteren.
  • Er is een behind-the-scenes video verschenen van de Avengers: Power The Night preshow gebaseerd op The Marvels. In de video zien we Dana Harrel (Executive Creative Director).

Bioscoop en Disney+

  • In de Marvel serie Hawkeye werd het personage Maya Lopez (Echo) geïntroduceerd en binnenkort is ze te zien in haar eigen serie genaamd Echo. Er is een trailer verschenen en daaruit blijkt dat deze serie een stuk gewelddadiger zal zijn. Op 10 januari verschijnt het complete seizoen in één keer. In Amerika ook op Hulu.
  • Met Marvel’s Echo wordt ook het label ‘Marvel Spotlight’ geïntroduceerd. Hiermee worden de meer rauwe, karaktergedreven verhalen verteld die geen onderdeel zijn van het grote MCU verhaal. Hierdoor zijn deze toegankelijker voor nieuwe kijkers.
  • Deadpool 3 regisseur Shawn Levy heeft laten dat er een scène in zal zitten geïnspireerd op Star Wars. Het gaat om een moment tussen Darth Vader en Luke Skywalker in Return of the Jedi. Overigens werkt Levy ook aan zijn eigen Star Wars film.

Overig nieuws

  • Afgelopen zaterdag hebben de studio’s en acteursvakbond SAG-AFTRA voor het laatst onderhandeld. De studio’s deden toen een voorstel dat omschreven is als “last, best and final”. Het is nu afwachten hoe SAG-AFTRA hierop gaat reageren.
  • Op Thanksgiving is er in New York de traditionele Macy’s Thanksgiving Day Parade. Dit jaar met een nieuwe float van Disney. Deze zal gebaseerd zijn op de Disney Treasure, het Disney Cruise Line schip dat momenteel in aanbouw is.
  • Het Star Wars multimediaproject The High Republic begint binnenkort aan de derde fase. Hierin keren veel personages uit de eerste fase terug. Uit concept art blijkt dat hun uiterlijk veranderd is.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.