Marvel kondigt Stan Lee documentaire aan

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 29 december 2022.

Nieuws uit de parken

 • De volgende Annual Pass Party in Disneyland Parijs zal plaatsvinden op 10 maart van 21:00 tot 2:00 ‘s nachts. Het thema en de verkoopdatum van de tickets worden binnenkort bekend gemaakt.
 • Er komt een lange opknapbeurt aan voor Rock ‘n’ Roller Coaster in Disney’s Hollywood Studios. De achtbaan sluit in februari en zal pas ergens in de zomer weer open gaan. Er worden geen aanpassingen aan de attractie verwacht.
 • Voor het eerst is Genie+ in Disneyland uitverkocht. En dat gebeurde meteen twee dagen achter elkaar.
 • Dr. John Sinclair is in het zonnetje gezet omdat hij al 1000 keer de dirigent was van de Candlelight Processional. Hij kreeg van Cast Members een Mousecar (een award die intern binnen The Walt Disney Company uitgereikt wordt).
 • Disney’s Contemporary Resort is geëvacueerd. Er was een alarm te horen en er waren brandweerwagens aanwezig. Gasten moesten naar de parkeerplaats gaan. Het is (nog) niet bekend wat er aan de hand was.
 • Tokyo Disney Resort heeft bekendgemaakt welke attracties er wanneer gesloten zullen zijn in de eerste helft van het nieuwe jaar. Opvallend onder andere is de sluiting van Buzz Lightyear’s Astro Blasters van bijna zes maanden.
 • Disney heeft een patent aangevraagd voor merchandise die de gameplay, van bijvoorbeeld een attractie, uitbreidt. Dit zien we nu al gebeuren bij WEB Slingers in Avengers Campus. Blog Mickey gaat wat dieper in op wat dit patent betekent.

Bioscoop en Disney+

 • In de Daily Disney Roundup van gisteren stonden we al even stil bij de honderdste verjaardag van Stan Lee. Marvel heeft die gelegenheid aangegrepen voor een aankondiging. In 2023 zal er op Disney+ een documentaire verschijnen over de iconische bedenker van vele superhelden.
 • Ook al was de reactie van fans op Eternals niet altijd even positief, toch lijkt Marvel bezig te zijn met een vervolg. Dit is gebaseerd op informatie die via de talent agency van acteur Don Lee naar buiten is gekomen. Eerder dit jaar hintte Patton Oswalt, die alleen in een post-credits scène te zien was, al naar een Eternals 2.
 • Het is nu officieel: Avatar: The Way of Water heeft meer dan 1 miljard dollar opgebracht. En dat in slechts twee weken.
 • Bij de Extra’s van Turning Red op Disney+ vind je nu een videoclip van 4*Town, de boyband waar hoofdpersoon Mei Lee fan van is. Het nummer heet “1 True Love”.

Overig nieuws

 • Een mijlpaal voor de musical Aladdin op Broadway. Gisteren werd de 3000ste voorstelling gespeeld. De musical staat daarmee in de top 20 langstlopende Broadway shows.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.