Marvel kondigt Blade game aan tijdens The Game Awards

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 8 december 2023.

Nieuws uit de parken

 • Er is een audiofragmentje van 25 seconden verschenen van de Disney Electrical Sky Parade soundtrack. Deze nieuwe droneshow is vanaf 8 januari te zien in Disneyland Parijs.
 • Op 18 december zal Autopia in Disneyland Parijs heropenen. Vanaf dat moment is het autoverhuurbedrijf Avis de officiële sponsor van de attractie.
 • Nu al problemen voor World Celebration Gardens in EPCOT. Een deel van de verlichting in de vloer, die het EPCOT logo vormen, is nu na een eerdere storing al kapot.
 • Tijdens de jaarlijkse DVC Condo Association Meeting heeft Disney nieuwe concept art gedeeld van de cabins die naar Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground komen. Er komen 350 nieuwe Disney Vacation Club cabins die de huidige cabins zullen vervangen. Opening is naar verwachting in 2024.
 • Kevin Lima, een van de regisseurs van Tarzan uit 1999, bracht onlangs een bezoek aan Disneyland. Op social media laat hij weten het jammer te vinden dat Tarzan’s Treehouse veranderd is in Adventureland Treehouse.

Bioscoop en Disney+

 • De eerste social media reacties van Echo zijn verschenen. De Marvel serie verschijnt op 10 januari 2024 in zijn geheel op Disney+.
 • Het blijkt niet altijd gezellig te zijn geweest op de set van de Disney+ serie The Santa Clauses. Actrice Casey Wilson vond hoofdrolspeler Tim Allen ongelooflijk onbeleefd en noemt het de slechtste ervaring die ze ooit heeft gehad met een tegenspeler.
 • Er is een preview fragmentje verschenen van de derde special van Doctor Who ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van de serie. In deze aflevering, die The Giggle heet, heeft acteur Neil Patrick Harris een belangrijke rol.
 • Het American Film Institute heeft de tien beste series van 2023 op een rij gezet. Voor Disney staan Abbott Elementary, The Bear, Only Murders in the Building en Reservation Dogs in de lijst,
 • Disney+ lanceert mogelijk binnenkort nieuwe winkel- en game-ervaringen in de app. Volgens Variety overweegt Disney om dit aanbod toe te voegen. Er wordt gespeculeerd dat dit op 10 januari tijdens een presentatie in Las Vegas gepresenteerd wordt.

Overig nieuws

 • Tijdens de uitreiking van The Game Awards heeft Marvel een Blade game aangekondigd. Deze wordt ontwikkeld door Bethesda Softworks en Arkane Lyon. Het wordt een volwassen single player game. Bekijk hieronder de announcement trailer.
 • Maar er is ook minder goed nieuws voor Marvel tijdens The Game Awards. Alhoewel Marvel’s Spider-Man 2 maar liefst zeven keer was genomineerd, won het niet één keer. Game of the Year werd Baldur’s Gate 3.
 • D23 komt volgend jaar naar Brazilë. Van 8 tot 10 november zou dat D23 Brasil plaatsvinden in Transamérica Expo Center in São Paulo. Deze zal naast de originele Amerikaanse editie bestaan.
 • X-eigenaar Elon Musk gaat opnieuw tekeer tegen Bob Iger vanwege Disney’s beslissing om te stoppen met het adverteren op X. Musk vindt Iger hypocriet omdat Disney nog wel adverteert op platformen als Instagram en Facebook. Hij vindt ook dat Iger ontslagen moet worden: “Walt Disney is turning in his grave over what Bob has done to his company”.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.