Marvel debuteert nieuwe Secret Invasion trailer

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 3 april 2023.

Nieuws uit de parken

  • Spring Break blijft bezoekers trekken naar het Magic Kingdom. Het park is tot en met 8 april namelijk volledig uitverkocht.
  • Bij World Showcase Lagoon zijn afgelopen weekend kranen gespot die de Harmonious barges gaan verwijderen. Gisteren werd de show voor het laatst opgevoerd. Bioreconstruct maakte nog een laatste foto.
  • De decoraties van de vijftigste verjaardag van Walt Disney World worden stuk voor stuk verwijderd, maar de Fab 50 standbeelden blijven. In ieder geval voorlopig. Dat heeft Disney bevestigd.
  • Interessant om te lezen: Forbes heeft een lang artikel geschreven over de geschiedenis van Disneyland Parijs. Onder anderen Michael Eisner komt uitgebreid aan het woord. De conclusie is dat Disney met Disneyland Parijs een goede deal in handen heeft op dit moment.

Bioscoop en Disney+

  • Vannacht is de nieuwe trailer van Secret Invasion verschenen. In deze serie van Marvel Studios speelt Samuel L. Jackson als Nick Fury de hoofdrol. Er is ook een poster gepubliceerd. Vanity Fair schreef ook een lang artikel over de serie die vanaf 21 juni te zien op Disney+.
  • De Marvel fans kunnen volgende maand eerst nog naar de bioscoop voor Guardians of the Galaxy Volume 3. De kaartverkoop start vandaag. Het is echter nog niet bekend of dit ook voor Nederland geldt.
  • Na Thunderbolts krijgt ook Fantastic Four een nieuwe schrijver. Josh Friedman neemt het stokje over van Jeff Kaplan en Ian Springer. Friedman werkte eerder aan Avatar: The Way of Water.
  • Disney heeft Lilo gevonden voor de live action remake van Lilo & Stitch. Nieuwkomer Maia Kealoha is gecast in de rol. Eerder werd al bekend dat Zach Galifianakis in de film te zien zal zijn.
  • Taraji P. Henson krijgt een belangrijke gastrol in de comedyserie Abbott Elementary. Ze speelt de moeder van Quinta Brunson die Janine speelt.
  • De opnames van de vierdelige serie Shardlake zijn begonnen. Deze is gebaseerd op de boekenreeks van C.J. Sansom. In de cast zien we onder anderen Arthur Hughes (Matthew Shardlake) Sean Bean (Thomas Cromwell) en Anthony Boyle (Jack Barak).

Disney Cruise Line

  • Disney Cruise Line viert dit jaar de vijfentwintigste verjaardag. Voor deze Silver Anniversary at Sea is er een signature song gemaakt.

Overig nieuws

  • Er komt weer een interessant boek aan voor de boekenkast: Van schrijvers Greg Glasgow en Kathryn Mayer komt Disneyland on the Mountain: Walt, the Environmentalists, and the Ski Resort That Never Was. Het gaat over een van Walt Disney’s laatste, onvoltooide projecten: een ski resort in Mineral King in het Sequoia National Park in Californië.
  • Disney’s advocaten zijn Ron DeSantis te slim af geweest. En dat is ook de late night talk shows opgevallen. Stephen Colbert had het erover in zijn openingsmonoloog. En John Oliver gaat de advocaten van Disney testen door Mickey Mouse te claimen vlak voordat Steamboat Willie publiek domein wordt.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.