Marvel animatieserie Your Friendly Neighborhood Spider-Man vanaf 2 november op Disney+

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 18 juni 2024.

Nieuws uit de parken

  • Het begint aardig op te schieten met de bouw van Arendelle Castle in Disneyland Paris. Inmiddels is het centrale deel van het kasteel al op foto gevangen. De rechterzijde van het kasteel is al bijna af en het rotsenwerk aan de noordzijde begint vorm te krijgen.

Bioscoop en Disney+

  • De nieuwe animatieserie Your Friendly Neighborhood Spider-Man zal vanaf 2 november te zien zijn op Disney+. Screenrant weet daarbij te melden dat Hudson Thames, de stemacteur die ook de rol van Peter Parker op zich nam in de animatieserie What If..?, de stem van Parker zal vertolken. Charlie Cox en Vincent D’Onofrio zullen daarnaast de stemmen van ‘hun’ Daredevil en Kingpin inspreken. De muziek zal worden verzorgd door Zach Robinson en Leo Birenberg (Cobra Kai, Twisted Metal).
  • Ronald D. Moore vertrekt bij 20th Television en tekent een meerjarige deal met Sony Pictures Television. Hierdoor zijn zijn projecten bij Disney geannuleerd, waaronder series zoals Swiss Family Robinson en een Disney+ serie over de Society of Explorers and Adventurers.
  • Wesley Snipes reageerde zaterdag op X op het verlies van de tweede regisseur voor de Blade-reboot, nadat Yann Demange zich op 12 juni bij het project had teruggetrokken. Snipes, bekend van zijn rol als Blade in de originele trilogie van 1998-2004, uitte zijn mening over deze ontwikkeling.

Overig nieuws

  • Fall Guys: Avengers Assemble voegt deze zomer Marvel-thema’s toe aan de Fall Guys-game. Thor en Jane Foster zijn vanaf 18 juni beschikbaar, Hulk en World Breaker Hulk vanaf 27 juni, en Captain America en Sam Wilson vanaf 4 juli.
  • Lego nieuws: Er gingen al enige tijd geruchten over een donkere versie van de Millennium Falcon en deze week is de set, LEGO Star Wars 75389 The Dark Falcon, al vroegtijdig gespot in een winkel. Het model wordt op 1 augustus 2024 gelanceerd in de LEGO Shop. Vorig jaar maakte LEGO bekend dat de Ideas-bouwwedstrijd 100 Years of Fairytales Fan Vote  is gewonnen door Disney Magic van ontwerper 2A2A. De set ontving de meeste stemmen van het publiek en zal op 1 oktober 2024 worden uitgebracht als LEGO Ideas 21352 Disney 100 Celebration.
  • Disney doneerde duizenden boeken aan kinderen van militairen op Marine Corps Base Camp Pendleton. Samen met Blue Star Families deelden Disney VoluntEARS de vreugde van lezen en familieverbindingen. Sinds 2011 steunt Disney het Blue Star Books-programma en heeft meer dan 300.000 boeken gedoneerd.
  • In Londen heeft een speciale Disney+ foodtruck plaatsgenomen op het Regents Park tijdens het Taste of London Food Festival. De truck, de gerechten en de medewerkers zijn in The Bear thema, aangezien het nieuwe seizoen van de serie binnenkort start.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

2 reacties

  1. Elke Daily wordt geschreven door meerdere teamleden. Elk nieuwsfeit kan daardoor in theorie door een ander teamlid zijn geschreven. De auteurs van de Daily’s zijn zeker niet de enige uit de redactie die een Daily schrijven. Dat je de schrijfstijl van Carlo herkent kan goed kloppen; hij heeft een groot deel van de Daily samengesteld. ^Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.