Marvel-acteur Jonathan Majors gearresteerd voor mishandeling

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van 27 maart 2023.

Nieuws uit de parken

  • Het is al een tijdje bekend dat Splash Mountain gaat sluiten in Disneyland. Dit weekend ging een gerucht over een sluiting op 6 mei aanstaande op een bekend forum rond. Nadat deze datum eerst werd bevestigd aan The Orange County Register, is deze bevestiging om onduidelijke redenen toch weer ingetrokken.
  • Donnie Dunagan, de originele stem van Bambi uit de gelijknamige film uit 1942, was in Walt Disney World. Uiteraard bezocht hij het beeld van dit personage in Animal Kingdom.
  • Opnieuw zijn er glazen deuren kapot gegaan in Avengers Campus. Het gaat om Hero Training Center en Mission Equipment waarvan voor allebei de deuren van de hoofdingang kapot zijn. Bij Hero Training Center wordt nu de uitgang gebruikt. Bij Mission Equipment de achterdeur.
  • Een nieuwe update van DLP Report van dit weekend bewijst dat het bouwtempo in Parijs op een prima niveau ligt.

Bioscoop en Disney+

  • Het ontslag van Victoria Alonso bij Marvel Studios blijft de gemoederen bezighouden. De reden voor het ontslag zou zijn dat ze haar contract meerdere keren heeft geschonden bij het produceren en promoten van de film Argentina, 1985 bij een andere filmstudio. De advocaat van Alonso spreekt deze bewering tegen.
  • James Gunn heeft op Twitter bevestigd dat de speelduur van Guardians of the Galaxy Volume 3 rond de twee uur en 29 minuten zal zijn. Hij zegt dat het nodig is om elk personage genoeg tijd te geven.
  • Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy. Het is al de langstlopende ziekenhuisserie en daar komt nog een twinstigste seizoen bij. Meg Marinis wordt de nieuwe showrunner nadat Krista Vernoff heeft aangekondigd te vertrekken. De serie is in Nederland te zien bij Net 5 en uiteraard op Disney+.

Overig nieuws

  • Acteur Jonathan Majors is zaterdagavond gearresteerd op verdenking van wurging, mishandeling en intimidatie. Het vermeende slachtoffer zou zijn vriendin zijn. Majors’ advocaat en woordvoerder zeggen dat hij onschuldig is. Als reactie op dit nieuws komen allerlei verhalen naar buiten die Majors onder andere omschrijven als een kwaadaardig en wreed persoon. In de MCU is de acteur nog maar net geïntroduceerd als Kang, de grote nieuwe slechterik. Marvel en Disney hebben nog niet gereageerd.
  • Disney heeft meer details bekend gemaakt over Cotino, de eerste Storyliving by Disney-community die op dit moment in Rancho Mirage, een dorp in de buurt van Palm Springs, wordt gebouwd. Zo zullen er verschillende voorzieningen in het thema van The Incredibles worden gebouwd, die als een soort cultureel centrum voor de community zullen fungeren.
  • Het is in de wereld van Disney gebruikelijk dat personen die veel voor het bedrijf betekend hebben geëerd worden met een raam op Main Street U.S.A. of een plekje op Legends Plaza in Burbank. Imagineer Bob Gurr, bekend van de Matterhorn, Autopia en de monorail, krijgt op een andere manier waardering voor zijn werk: een Funko POP!-figuurtje.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.