MagicBand+ vanaf woensdag beschikbaar in Walt Disney World

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 22 juli 2022.

Nieuws uit de parken

 • Eindelijk is er een datum bekend waarop de MagicBand+ gelanceerd wordt. En die is al heel snel. Vanaf woensdag 27 juli kunnen gasten er al gebruik van gaan maken. Er zullen bij de lancering meer dan 25 designs te koop zijn. In Galaxy’s Edge kunnen gasten de MagicBand+ gebruiken voor het Batuu Bounty Hunters spel. Ook kunnen gasten met de Fab 50 standbeelden interacteren.
 • Het is mogelijk dat het aan je voorbij gegaan is, maar gisteren was het DOLE Whip Day. En dat werd gevierd met speciale versies van de snack zoals de DOLE Whip Key Lime Martini of de door Moana geïnspireerde Tamatoa-inspired Cone.
 • Josh D’Amaro (Chairman Disney Parks, Experiences and Products) was de afgelopen dagen in Disneyland Parijs voor de opening van Marvel Avengers Campus. Maar hij nam ook de tijd om de festiviteiten rond de dertigste verjaardag te beleven, zoals de Dream… and Shine Brighter! show.
 • Nu Marvel Avengers Campus in Parijs dus open is, pakt men door met het creëren van het meer en het Frozen gebied. Vanuit het park zijn de werkzaamheden goed te zien:

Bioscoop en Disney+

 • Bezoekers van San Diego Comic-Con kunnen de kostuums van de serie Andor van dichtbij bekijken. Die zijn daar namelijk samen met kostuums van andere Star Wars series tentoongesteld.
 • Deadline meldt dat Disney werkt aan een nieuwe musical comedy genaamd Penelope. Deze zou losjes gebaseerd zijn op het sprookje De Prinses op de Erwt. Het is de bedoeling dat deze film in de bioscoop te zien zal zijn.
 • Bij ons zijn Deadpool, Deadpool 2 en Logan al een tijdje te streamen op Disney+. Maar in de Verenigde Staten zijn deze R-rated films vanaf vandaag ook beschikbaar.
 • Tijdens San Diego Comic-Con zijn de eerste beelden vertoond van Moon Girl and Devil Dinosaur. Dit is een animatieserie van Marvel over de 13-jarige Lunella Lafayette die samen met haar T-Rex de Lower East Side van New York beschermt.
 • Disney heeft een nieuwe featurette online gezet van High School Musical: The Musical: The Series. De eerste aflevering is aanstaande woensdag te zien op Disney+.
 • Disney is in gesprek met de BBC. Ze willen graag de streamingrechten van Doctor Who. De serie zou dan mogelijk naast de BBC ook wereldwijd te zien zijn op Disney+. Recent werd nog bekendgemaakt dat Ncuti Gatwa (bekend van Sex Education) de nieuwe Doctor is.

Overig nieuws

 • Staat een Baby Yoda/Grogu animatronic op je wishlist en heb je tussen de $85.000 en $100.000 te besteden? Dan is dit je kans! Het bedrijf EFX Collectibles gaat op maat gemaakte Grogu animatronics verkopen. Het basis model is nu te zien tijdens San Diego Comic-Con:

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

De Daily Disney Roundup is er vanaf volgende week vrijdag tijdelijk in een wekelijkse editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.