Lucasfilm Games onthult eerste beelden van nieuwe Indiana Jones game

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 19 januari 2024.

Nieuws uit de parken

  • Net als in Nederland is er ook in Frankrijk sneeuw gevallen. En dat zorgt natuurlijk voor mooie beelden uit Disneyland Paris. Naast een aantal foto’s plaatste het officiële account ook dit filmpje op Instagram:
  • Disneyland Paris heeft een nieuw soundtrack album online gezet. Het heet The Best of Disneyland Paris Halloween & Christmas Edition en is sinds vandaag beschikbaar op de verschillende platformen waaronder Spotify.
  • Walt Disney World heeft verschillende nieuwe Disney After Hours evenement data bekend gemaakt. De speciale ‘hard ticketed events’ (extra betalen voor een uniekere ervaring) gelden voor drie van de vier parken: alleen Animal Kingdom ontbreekt, waarschijnlijk omdat de dieren in het park tegen die tijd naar bed zijn.
  • Er wordt hard gewerkt aan de vernieuwde Country Bear Musical Jamboree in Magic Kingdom: er is een nieuwe vergunning aangevraagd door Walt Disney Imagineering om alle plannen mogelijk te maken.
  • De Disney parken blijven ook plaatsen waar bijzondere dingen gebeuren, en niet alleen in de positieve zin van het woord. Dit TikTok filmpje is daarvan het bewijs:
@lexy.dray

friendly reminder to teach your children to be respectful towards cast members 👍 #fyp #foryou #foryoupage #disneyworld #hollywoodstudios #galaxies #stormtrooper

♬ original sound – Lexy Dray
  • Wil je een klein beetje goedkoper een vakantie boeken in het Disney resort Aulani? Let dan op, want er is nu tot 30% korting op een vakantie beschikbaar!
  • Disney heeft concept art vrijgegeven van de komende Turning Red meet & greet met Meilin Lee en haar moeder Ming Lee die naar Disney California Adventure komt tijdens de Lunar New Year Celebration.

Bioscoop en Disney+

  • De Searchlight Pictures film Poor Things blijft maar scoren bij de grote prijzen: ook de BAFTAs, de Britse filmprijzen, belonen de film met elf nominaties. Searchlight Pictures pakt ook met twee andere films nominaties: All of Us Strangers pakt er zes, Rye Lane (die overigens nu al te streamen is op Disney+) twee. Elemental is genomineerd in de categorie beste animatiefilm, The Creator en Guardians of the Galaxy Vol. 3 pakken special effects-nominaties.
  • Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Carrie Fisher te zien zou zijn als Princess Leia in de originele Star Wars trilogie. Toch was dit misschien ooit bijna gebeurd. Actrice Jodie Foster heeft in The Tonight Show verteld dat haar de rol is aangeboden.
  • De Disney Channel serie Wizards Of Waverly Place krijgt een vervolg. Deze wordt geproduceerd door de originele sterren Selena Gomez en David Henrie. Gomez zal ook als gastrol te zien zijn. Henrie krijgt een vaste rol.
  • Toen Daredevil: Born Again bijna twee jaar geleden werd aangekondigd, werd er gesproken over een eerste seizoen met 18 afleveringen. Na de veranderingen achter de schermen (nieuwe showrunner en regisseurs) is dat niet meer zeker. Het aantal afleveringen blijft fluctueren, zegt Vincent D’Onofrio die Kingpin speelt.
  • Sony Pictures heeft nieuwe character posters voor Madame Web onthuld. Te zien is een gevarieerde cast van helden en schurken.

Overig nieuws

  • Lucasfilm Games en Bethesda hebben de eerste beelden onthuld van Indiana Jones and the Great Circle, de game die dit jaar nog uit zal komen voor XBox Game Pass, XBox Series X/S, PC en Steam. De game speelt zich af in 1937 tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade.
  • Linda Steward, lid van de senaat van Florida, heeft haar wet gelanceerd om de Reedy Creek Improvement District weer in te voeren. Ron DeSantis schafte Reedy Creek af na een ruzie met Disney.
  • Momenteel is Percy Jackson and the Olympians te zien op Disney+, maar het is natuurlijk gebaseerd op boeken. En daarvan komt in september het zevende deel uit: Wrath of the Triple Goddess. De cover is gisteren onthuld.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.