Kom alvast in kerstsferen met Home Sweet Home Alone

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 13 oktober 2021.

Disney+

  • Disney+ Day (12 november) zal gevuld zijn met nieuwe films en series. Een van die films is Home Sweet Home Alone, een film van 20th Century Studios. De eerste trailer is nu beschikbaar.
  • Vorige week werd de Disney+ lijst voor oktober bekend gemaakt. Nu blijkt dat die niet compleet was. De meest opvallende titel die ook nog in oktober te zien zal zijn is de FX serie Atlanta.
  • De opnames van seizoen 3 van The Mandalorian zijn inmiddels gestart. Carl Weathers, Greef Karga in de serie, heeft dit op Twitter bevestigd.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Resort Paris gaat de nodige wijzigingen doorvoeren aan het Accessibility Program, ofwel: het gebruiksvriendelijk maken van de resorts voor gasten met een beperking. Zo worden de “green cards” en “orange cards” vervangen voor nieuwe kaarten. Ook wordt het makkelijker om de kaarten digitaal aan te vragen.
  • Een nieuwe bouwupdate vanuit EPCOT: het plein voor het Wonders of Xandar Pavilion, waar de Guardians of the Galaxy-achtbaan wordt gebouwd, is bijna klaar. Het lijkt erop dat het ruimteschip (zichtbaar op de concept-art) bijna geplaatst kan worden.
  • Het Genie+ systeem dat op dit moment wordt uitgerold in Walt Disney World zal onbeperkt beschikbaar zijn voor gasten. De mogelijkheid zal als een add-on van 15 dollar per gast worden verkocht.
  • In verband met een orkaan die op dit moment op Hong Kong afstormt zal Hong Kong Disneyland vandaag dicht blijven. Het resort zal morgenochtend ook iets later openen, om te zorgen dat de verwachte overlast beperkt zal blijven.

Disney Cruise Line

  • De Disney Cruise Line heeft mogelijk de regels van Gouverneur DeSantis van Florida overtreden. Er is een onderzoek gestart. DeSantis had verboden dat bedrijven een vaccinatiepaspoort mogen eisen. Gasten van 12 jaar en ouder moeten namelijk sinds kort een bewijs van vaccinatie overhandigen.

Overig nieuws

  • Disney en Lucasfilm hebben gisteren Bring Home the Bounty gelanceerd, een wereldwijde campagne voor merchandise producten, games en boeken. Tot het einde van het jaar worden er elke dinsdag nieuwe producten onthuld die in het teken staan van de verschillende films en series.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.