Kleine brand in New Orleans Square

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 30 december 2022.

Nieuws uit de parken

  • In de nacht van 28 op 29 december is er een kleine brand uitgebroken in New Orleans Square in Disneyland. De brand zou schade veroorzaakt hebben aan het treinstation van de Disneyland Railroad.
  • Indiana Jones Adventure in Disneyland gaat in onderhoud. Backstage is een nieuwe animatronic gespot van de enorme koningscobra. Op 9 januari gaat de attractie dicht en de geplande heropening is ergens komende lente.
  • Rise of the Resistance in Walt Disney World was tijdelijk gesloten vanwege een alarm dat af was gegaan in het attractiegebouw. Alleen wisten Cast Members niet precies waarvoor dat alarm was.
  • Op 13 januari start het International Festival of the Arts in EPCOT. Het volledige schema van de artiesten die komen is nu bekend.

Bioscoop en Disney+

  • De promotiemachine voor The Bad Batch komt aardig op stoom. Er is een nieuwe korte teaser. Ook verschenen er in de loop van deze week character posters. Tot nu toe zijn dat posters van Omega, Hunter, Echo en Tech.
  • In een filmpje op sociale media blikt Marvel terug op wat de MCU ons te bieden had het afgelopen jaar. Het filmpje eindigt met de titels die we in 2023 gaan zien. In de bioscoop kunnen we gaan kijken naar Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Volume 3 en The Marvels. Op Disney+ gaat het om de series Secret Invasion, Agatha: Coven of Chaos, Loki seizoen 2, Echo en Ironheart.

Overig nieuws

  • Wie D23 Gold Member is, kan binnenkort een cadeautje verwachten. Alle nieuwe leden en leden die verlengen krijgen een Mickey Mouse “Leader of the Club” Milestone Statue ter gelegenheid van 100 jaar Disney. Het beeldje is ontworpen door James Fauntleroy.
  • En over Mickey Mouse gesproken: de short Steamboat Willie zal vanaf 1 januari 2024 de copyright bescherming kwijt raken.
  • De populaire game Fall Guys krijgt tijdelijk bezoek van de familie Madrigal. Tot en met 3 januari zijn er namelijk Encanto outfits beschikbaar gebaseerd op Mirabel, Luisa en Bruno.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.