Kind gewond geraakt bij ongeval in Zootopia attractie

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 27 december 2023.

Nieuws uit de parken

  • Tijdens een ritje in Zootopia: Hot Pursuit is een kind gewond geraakt toen het uit het voertuig sprong en vervolgens werd aangereden en een stuk meegesleept door een van de andere voertuigen. Een dag later is de attractie weer open gegaan. Shanghai Disney zegt in een statement dat bezoekers zich aan de operationele richtlijnen moeten houden.
  • Nu de kerstman terug is naar de Noordpool, heeft Disney een vervanger gevonden voor de meet & greet in Disney’s Hollywood Studios. Daar kunnen bezoekers tot en met 31 december Duffy in kerstoutfit ontmoeten.
  • De kapperszaak The Art of Shaving in Disney Springs sluit volgende week permanent de deuren. De laatste dag is 2 januari 2024. Een vervanging is nog niet bekend. The Art of Shaving was onderdeel van het vernieuwde Disney Springs in 2015.
  • Het waterpark Blizzard Beach zal van 28 tot en met 31 december gesloten zijn voor bezoekers vanwege de koele temperaturen. En mogelijk duurt het langer als de kou blijft.
  • De nieuwe menukaarten van het Disneyland Hotel in Disneyland Parijs zijn onthuld. Het gaat om de drie eetlocaties The Royal Banquet, La Table de Lumière en Fleur De Lys.

Bioscoop en Disney+

  • Percy Jackson and the Olympians is zeer succesvol van start gegaan. De eerste aflevering trok 13.3 miljoen kijkers en de serie staat daarmee in de top 5 van meest bekeken serie premières van Disney+ en Hulu. Het is zelfs de meest bekeken eerste aflevering ooit van een Disney Branded Television serie. De derde aflevering is sinds vanochtend beschikbaar.
  • Op Eerste Kerstdag verscheen de kerstspecial van Doctor Who op Disney+. Op het YouTube kanaal is een korte blik achter de schermen verschenen van deze aflevering. Ook is er een teaser trailer voor het komende reguliere seizoen. Het gaat hier om een soft reboot. Een perfect moment voor nieuwe kijkers om in te stappen. Vanaf mei te zien.
  • De Britse acteur Ralph Ineson klaagt Disney aan. Hij zegt een blijvende schouderblessure opgelopen te hebben tijdens de opnames van de serie Disney+ serie Willow. De eis is een schadevergoeding van 190.500 dollar omdat de blessure hem ervan weerhoudt andere fysieke rollen te spelen.
  • De short Once Upon a Studio staat al een tijdje op Disney+, maar vanaf nu ook op YouTube:

Overig nieuws

  • Insomniac Games heeft een verklaring afgegeven over de recente cyberaanval op hun studio en hoe deze de voortgang van Marvel’s Wolverine heeft beïnvloed. De hele situatie noemen ze “extremely distressing” maar dat men wel doorgaat met Marvel’s Wolverine volgens planning.
  • NBA-speler Robin Lopez, die zichzelf een ‘Disney Adult’ noemt, vierde Kerstmis op het basketbalveld met een nieuw paar schoenen. Deze hebben een Scrooge McDuck thema.
  • Tijdens de Disney Parks Magical Christmas Day Parade, uitgezonden op ABC, heeft de cast van de musical Aladdin opgetreden met het nummer “Friend Like Me”. HEt is gefilmd buiten het Town Square Theater in het Magic Kingdom.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.