Keihard werken aan TRON: Lightcycle Run

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 10 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Vanaf 14 maart zal de EPCOT Experience, het preview center in EPCOT wat iets liet zien over het nieuwe park met alle aangekondigde veranderingen, definitief sluiten.
  • Het werk aan TRON: Lightcycle Run is een nieuwe fase ingegaan. Het push-pull testen is van start gegaan, wat betekent dat we langzamerhand de eerste ride vehicles op de baan zullen zien verschijnen.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft ons ook de eerste blik gegeven op de National Treasure serie die momenteel in productie is.

Overig nieuws

  • Een bericht waarvan we wisten dat het er aan zat te komen: Disney heeft al haar activiteiten in Rusland stopgezet, nadat de films er al niet meer uit komen en de Cruise Line er geen stops meer maken.
  • Ondertussen blijft de ophef rond de ‘Don’t say gay’ wet doorgaan. Florida gouverneur DeSantis heeft Disney “woke” genoemd nadat Chapek zich uitsprak tegen de wet. Op Instagram plaatste Imagineer Zach Riddley een uitgebreide post verteld vanuit zijn standpunt. En ook Alan Menken heeft zich nu uitgesproken tegen deze wet.
  • Het lijkt er op dat Imagineer Tom Morris de komende dagen wat constructiefoto’s van de bouw van Disneyland Parijs gaat delen! De eerste is in ieder geval al te zien.
  • Volgende maand verschijnt de game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op de verschillende platformen. In onderstaande video vertellen de makers over de vele planeten die zij voor de game gecreëerd hebben.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.