Josh d’Amaro: Disney gaat “all-in” op Indiana Jones in Animal Kingdom

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 21 november 2023.

Nieuws uit de parken

  • Josh D’Amaro heeft maandag in een interview met Entertainment Weekly laten weten dat ze “all-in” gaan met de plannen voor Indiana Jones in het Dinosaurs gebied in Animal Kingdom. Over specifieke details heeft D’Amaro het nog niet: “We zijn nog aan het dromen, maar als men zich afvraagt ‘is hij serieus’? Ja, we zijn serieus”.
  • De prijs van Disney Genie+ heeft in Walt Disney World een recordhoogte bereikt voorafgaand aan de Thanksgiving week.
  • Dichte mist veranderde maandagochtend het uitzicht in Walt Disney World, waardoor het net leek of het beroemde Cinderella Castle tijdelijk was verdwenen.
  • Een ongeluk zit in een klein hoekje: in Disneyland viel een lantaarnpaal om door de wind, echter zijn hierdoor drie bezoekers gewond geraakt. Disneyland gaat nu vergelijkbare lantaarnpalen onderzoeken na aanleiding van het incident.
  • In de vorige Daily Disney Roundup hebben we al foto’s gedeeld van de speciale uitvoering van ‘This Wish’, live uitgevoerd door Ariana DeBose. Disney heeft nu ook de beelden van het optreden gedeeld.

Bioscoop en Disney+

  • Met de fysieke releases van de Disney+ series komen ook nieuwe deleted scenes. IGN haalde bijvoorbeeld een nieuwe WandaVision scène boven tafel.
  • De Britse acteur Joss Ackland, bekend van films als Disney’s The Mighty Ducks, is op 95-jarige leeftijd overleden. Hij vertolkte de rol van Hans in The Mighty Ducks.
  • Disney+ heeft een teasertrailer gelanceerd voor BTS Monuments: Beyond The Star, een achtdelige documentaireserie over de wereldwijd bekende K-pop supersterren, met interviews, optredens en behind-the-scenes momenten. Deze serie is vanaf 20 december te zien op Disney.

Overig nieuws

  • Voor alle foodies onder ons: Walt Disney World heeft hun veelgebruikte recept voor de Pecan Pie gedeeld als onderdeel van het Thanksgiving-maaltijdinitiatief voor daklozen in Centraal-Florida.
Bron: Walt Disney World

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.