It’s a Small World sluit voor groot onderhoud

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 30 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Hij ontbrak enigszins bij de Destination D23 presentatie, maar het gaat allemaal wel gewoon door: de bouw van Tron: Lightcycle Run in Magic Kingdom! We zien nu grote delen van de baan liggen.
  • De beloofde terugkeer van Jingle Bell, Jingle BAM lijkt dit jaar niet door te gaan. De projectieshow op Grauman’s Chinese Theatre in Disney’s Hollywood Studios zou dit jaar voor het kerstseizoen terugkeren, maar tot nu toe is er geen spoor van de show te bekennen.
  • We moeten het voorlopig zonder It’s a Small World in Parijs stellen; de attractie is sinds gisteren dicht voor een lange renovatie. Hierbij wordt niet alleen een groot deel van de attractie aangepakt en vernieuwd, maar zal ook het aanwezige asbest uit het gebouw worden verwijderd. Headerfoto: @capturingdisneyparks

Bioscoop en Disney+

  • The Book of Boba Fett heeft twee nieuwe character posters gekregen. Van Boba zelf en van Fennec Shand. Tegelijk is bekend gemaakt dat de serie zeven afleveringen zal hebben. En er is een nieuwe promo.

Overig nieuws

  • Een hartverwarmend moment voor de Disney Renaissance fans: voor de 30ste verjaardag van Beauty and the Beast komen de drie originele stemmen van Belle (Paige O’Hara), Gaston (Richard White) en Beast (Robby Benson) weer bij elkaar!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.