In de rij voor The Resistance

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 24 september 2021.

  • Gisteren was de eerste dag dat Rise of the Resistance met een gewone wachtrij werkte in Disney’s Hollywood Studios. Dat hebben ze geweten in Orlando! Het park stroomde al vroeg vol met gasten en de wachttijd piekte in de ochtend op 220 minuten, dit zakte gedurende de dag al snel tot wachttijden van 150, naar 60 naar rond de 45 minuten volgens Touringplans. Let wel: dit is op een van de rustigste dagen in Disney’s Hollywood Studios.
  • Nu de herfst echt is begonnen verschijnen in Parijs steeds meer versieringen voor Halloween:
  • Welcome, foolish Muppets.. Disney Parks Blog heeft meer informatie bekend gemaakt over de Muppets Haunted Mansion, die vanaf 8 oktober op Disney+ te zien is. In de trailer zien we de eerste beelden van deze special.
  • Ook MuppetVision 3D in Disney’s Hollywood Studios zal worden ondergedompeld in de Halloweensfeer, deze attractie krijgt een aangepaste pre-show waarbij content van Muppet Haunted Mansion zal worden gebruikt.
  • Ter ere van de vijftigste verjaardag van Walt Disney World heeft D23 een nieuw virtueel evenement aangekondigd voor haar leden. In de maand oktober kunnen zij toegang krijgen tot een panel waarin Imagineers over het ontstaan en de geschiedenis van Walt Disney World vertellen.
  • Industrial Light & Magic viert het winnen van de Emmy voor visuele effecten met een video waarin ze een blik achter de schermen tonen van het tweede seizoen van The Mandalorian. Het commentaar is van visual effects supervisor Richard Bluff.
  • Brian Volk-Weiss, regisseur van de Disney+ serie Behind The Attraction, heeft zijn excuses aangeboden aan James St. Onge van het YouTube kanaal Art of Engineering. In de Tower of Terror aflevering werd een afbeelding van hem gebruikt zonder toestemming of bronvermelding. De aflevering wordt nu aangepast door James St. Onge’s naam toe te voegen aan de aftiteling.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.