Hong Kong Disneyland viert opening World of Frozen met vuurwerk en drones

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 17 november 2023.

Nieuws uit de parken

  • Op 20 november zal World of Frozen voor het eerst bezoekers gaan ontvangen, maar gisteren vond er al een openingsceremonie plaats in aanwezigheid van Bob Iger, Josh D’Amaro (Disney Parks, Experiences and Products) en Jennifer Lee (Chief Creative Officer van Walt Disney Animation Studios en regisseur van Frozen en Frozen II). Tijdens deze openingsceremonie waren er ook vuurwerk en drones te zien.
  • Disney gaat een aanpassing doen aan de Disney Jollywood Nights. Alle tafels voor de Jazzy Holidays bij The Hollywood Brown Derby werden uitgegeven via de My Disney Experience app. Maar nu zullen de tafels eerst verdeeld worden volgens het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ principe. Als er daarna tijdens de avond tafels vrijkomen zullen die via de app verdeeld worden.
  • Verdrietig nieuws uit Anaheim: De politie heeft laten weten dat op woensdag een man van een parkeergarage in Disneyland is gesprongen. Hij heeft dit niet overleefd. Het is het derde soortgelijke incident in minder dan een jaar.

Bioscoop en Disney+

  • Met meerdere Frozen-gebieden in de parken lijkt Disney vastbesloten deze franchise actueel te houden. Tijdens Good Morning America heeft CEO Bob Iger namelijk bekendgemaakt dat er al aan een vierde Frozen-film gewerkt wordt. Dit terwijl het derde deel nog moet verschijnen.
  • Gisteren is er een nieuwe trailer verschenen van Percy Jackson and the Olympians, de Disney+ Original serie gebaseerd op het boek van Rick Riordan. Op 20 december zijn de eerste twee afleveringen te streamen. Daarna wekelijks een nieuwe.
  • Marvel heeft een week na de seizoensfinale van Loki seizoen twee een nieuwe featurette online gezet. Deze focust op hoe de kostuums geholpen hebben om het verhaal van Loki te vertellen.
  • De animatieserie Chip ‘n’ Dale: Park Life krijgt een speciale kerstaflevering. Deze is op 20 december te zien op Disney+.

Overig nieuws

  • Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company, is van plan om op 28 november een zogeheten town hall bijeenkomst voor het hele bedrijf te houden. Naast Iger zouden ook Alan Bergman (hoofd van de filmdivisie), Josh D’Amaro (hoofd van de parken), Jimmy Pitaro (ESPN) en Dana Walden (Disney Entertainment) deelnemen.
  • Formule 1-coureur Esteban Ocon zal tijdens de race in Las Vegas een Deadpool-helm dragen. Eerder dit jaar is Ryan Reynolds een investeerder geworden van het F1-team Alpine.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.