Hong Kong Disneyland gaat weer open!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 15 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Na een sluiting sinds 7 januari zal Hong Kong Disneyland weer open gaan op 21 april! Het park was gesloten vanwege de strenge richtlijnen in Hong Kong. Shanghai Disneyland zal nog wel gesloten blijven.
  • Gisteren ging de registratie voor de previews van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind voor Annual Passholders open. Het zorgde voor lange online wachtrijen en de plekken waren snel gevuld, maar wij kijken natuurlijk uit naar de eerste verslagen van de mensen die de attractie hebben beleefd.
  • Walt Disney World grijpt Earth Day, volgende week vrijdag, aan om speciale snacks uit te brengen.
  • Avengers Campus in Parijs krijgt een unieke toevoeging ten opzichte van Anaheim: een Avengers Deployment Vehicle. We weten nog niet of de auto ook rond gaat rijden.

Bioscoop en Disney+

  • Er komt een nieuwe short van The Simpsons naar Disney+. In When Billie Met Lisa speelt zangeres Billie Eilish zichzelf. De short zal op 22 april toegevoegd worden aan het aanbod van Disney+.
  • De Marvel Studios producties Eternals en Hawkeye hebben allebei een Seal of Authentic Representation ontvangen van de Ruderman Family Foundation. Deze stichting zet zich in voor volledige inclusiviteit van mensen met een beperking. Makkari in Eternals en Maya Lopez in Hawkeye zijn allebei doof en ook worden ook gespeeld door actrices die doof zijn.
  • Het lijkt erop dat Bryce Dallas Howard na haar regiewerk voor The Mandalorian en The Book of Boba Fett ook betrokken zal zijn bij de Ahsoka serie. In een interview zegt ze dat ze niet veel kan zeggen over de serie maar dat fans van The Clone Wars blij zullen zijn.
  • 20th Television werkt aan een serie over de legendarische entertainer Sammy Davis Jr. De serie krijgt acht afleveringen en zal gebaseerd zijn op het boek In Black and White: The Life of Sammy Davis, Jr van Wil Haygood.

Overig nieuws

  • Bij de overname van Fox besloot Disney de animatiestudio Blue Sky Studios te sluiten. Een klein team van artiesten is toen samen gekomen om een laatste shot te maken. In dit afscheid zien we Scrat uit Ice Age die na al die jaren wél het eikeltje in bezit krijgt.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.