Hong Kong Disneyland deelt dronebeelden van Frozen-gebied

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van 8 februari 2023.

Nieuws uit de parken

 • Hong Kong Disneyland heeft dronebeelden gedeeld van World of Frozen. Het themagebied is nog in aanbouw en de opzet zal iets anders zijn, maar het geeft wel een goed beeld van hoe de Disneyland Parijs versie eruit gaat zien.
 • Naast de dronebeelden, zijn er ook nieuwe beelden van de Elsa animatronic.
 • Voor de tweede dag op rij is the Haunted Mansion in Orlando niet open gegaan. De populaire attractie in het Magic Kingdom stond niet op een onderhoudskalender, het is dan ook onduidelijk wat er precies aan de hand is.
 • Er is altijd wel iets te doen over stijgende prijzen in Walt Disney World. Disney Tourist Blog maakte een leuk lijstje met dingen die, je hoort het goed, nog steeds gratis zijn op het resort in Orlando. Wist je bijvoorbeeld dat je een gratis ijsje krijgt als je de tour van de Disney Vacation Club bijwoont?
 • Na een lange dag in het Magic Kingdom is een wandeling terug naar het hotel een manier om even tot rust te komen. Voor gasten van het Grand Floridian Resort is dit de komende weken wat lastiger, het vrij recent voltooide wandelpad van het hotel naar het Magic Kingdom gaat namelijk dicht voor onderhoud.
 • Niet zo lang geleden is in Disneyland een boot van Pirates of the Caribbean gezonken. Het werd vastgelegd door TikTokker @justnjames_.
@justnjames_

It was a hot mess. Honestly thought we were gonna swim our way out of this #disneyland #brokenride #piratesofthecaribbean #dca #anaheim #fyp

♬ Disneyland and DCA ride songs – Kelly

Bioscoop en Disney+

 • Een recente aflevering van The Simpsons is in Hong Kong verwijderd van Disney+. De aflevering in kwestie bevatte een grap die de Chinese overheid bekritiseerde.
 • Actrice Dichen Lachman is toegevoegd aan de cast van Kingdom of the Planet of the Apes. De opnames vinden momenteel plaats in Australië.
 • Marvel Studios president Kevin Feige heeft in The Movie Business Podcast verteld over hoe het maken van series voor Disney+ een leerproces is.
 • De allereerste aflevering van het eerste seizoen van The Mandalorian zal in de Verenigde Staten op 24 februari uitgezonden worden op ABC, Freeform en FX. Mogelijk probeert Disney op deze manier meer kijkers naar Disney+ te trekken. Disney heeft vorig jaar hetzelfde gedaan met de eerste afleveringen van Andor.

Overig nieuws

 • IGN heeft een video online gezet met maar liefst negen minuten aan gameplay beelden van Star Wars Jedi: Survivor. Hierin ontdekt Cal Kestis de nieuwe planeet Koboh. De game is recent wel zes weken uitgesteld en verschijnt nu op 28 april op PlayStation 5, Xbox Series X en S en PC.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.