Het vuurwerk is terug in Parijs!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 3 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Deze ochtend is Shanghai Disneyland weer opengegaan voor publiek. Het park is 2 dagen dicht geweest na een positieve COVID-test van een gast.
  • ‘For the first time in forever’ is het vuurwerk terug in Parijs! Een speciale voorstelling, Mickey’s Magical Fireworks geheten, keert nog twee keer terug in de komende week. Vlak voor kerst zal Disney’s Illuminations terugkeren, om daarna dagelijks te worden opgevoerd. Helaas kunnen we de Youtube video niet insluiten, dus hier is het linkje naar de video!
  • Hong Kong Disneyland krijgt een nieuwe avondshow. De show, die Cherish the Memories gaat heten, is speciaal ontwikkeld voor het nieuwe kasteel in het Chinese park.
  • Bij de dagelijkse kerstupdate vanuit de Amerikaanse parken zien we dat Dinosaur Gertie haar kerstmuts weer op heeft. Ook de Jingle Cruise is weer teruggekeerd met alle gebruikelijke versieringen.
  • De Tower of Terror mag dan bedoeld zijn om er een beetje vervallen uit te zien, ook deze attractie heeft af en toe een opknapbeurt nodig.
  • De aankondiging van Tokyo Disneyland Electrical Parade: DreamLights is aangepast. Waar er eerst “Ladies and gentlemen, boys and girls” gezegd werd, is nu “Good evening and welcome, one and all” te horen. Dit is gedaan om inclusiever te zijn, iets wat Disney erg belangrijk vindt.

Bioscoop en Disney+

  • Op Disney+ Day (12 november) verschijnt een nieuwe short van The Simpsons. Nu weten we ook dat Goofy een rol zal spelen in The Simpsons in Plusaversary.
  • In een compilatievideo viert Disney+ alvast wat er de afgelopen twee jaar allemaal op de streamingdienst verschenen is en wat er op Disney+ Day (12 november) ook nog toegevoegd gaat worden.
  • Vandaag verschijnt Eternals in de bioscoop. Marvel heeft een fragment uit de film vrijgegeven. In het fragment staat Kingo, gespeeld door Kumail Nanjiani, centraal.

Overig nieuws

  • De makers van de game Marvel’s Avengers geven gehoor aan de kritiek die zij kregen van fans. In de game waren de items Hero’s Catalysts en Fragment Extractors te koop. Fans waren het er niet mee eens dat je door items te kopen een voordeel zou krijgen tijdens het spelen van de game.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.