Heel veel nieuwe dingen in Anaheim, Orlando én Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 23 februari 2022.

Nieuws uit de parken

Disneyland Resort
  • In Anaheim keert een hele reeks aan avondshows terug in allebei de parken. Vanaf 22 april zijn Disneyland Forever en World of Color terug, Fantasmic zal vanaf 28 mei weer te zien zijn.
  • En (*start zoemend geluid in*): de Main Street Electrical Parade keert ook vanaf 22 april terug in Disneyland. De iconische parade zal een nieuwe finale krijgen, met onder andere nieuwe floats met Encanto en Raya and the Last Dragon als nieuwe thema’s. Een compleet beeld van alle finale-floats zie je in deze topplaat.
Concept art voor de Encanto float (Bron: Disney Parks Blog)
Walt Disney World
Disneyland Parijs & Aziatische parken
  • Disneyland Parijs heeft de line-up voor het Pride-event bekendgemaakt. Onder meer MIKA en Becky Hill treden op 11 juni op.
  • Kodak Moments wordt vanaf nu de nieuwe PhotoPass aanbieder van Disneyland Resort Parijs. De nieuwe samenwerking belooft sneller je plaatjes te leveren, maar ook de mogelijkheid om je foto’s aan te passen en experimentele fotospots.
  • Bij Crush’s Coaster in Parijs is inmiddels de derde ingang steeds beter zichtbaar.
  • Café des Cascadeurs, kennen we het kleine eettentje uit de Walt Disney Studios nog? DLP Report komt met een update over de diner.

Bioscoop en Disney+

  • Bijna drie jaar geleden kondigde Marvel tijdens San Diego Comic-Con een nieuwe Blade film aan met Mahershala Ali in de hoofdrol. Deadline meldt nu dat acteur Aaron Pierre ook onderdeel is van de cast.
  • Na The Ice Age Adventures of Buck Wild volgt ook heel snel een nieuwe serie rond de franchise: Ice Age: Scrat Tales is vanaf 13 april te zien op Disney+.
  • Gaan we Ian McDiarmid nog een keer terug zien als Emperor Palpatine? In The Rise of Skywalker zagen we de ondergang van het personage, maar McDiarmid sluit niet uit dat hij nog eens terug zal keren voor een Star Wars project dat zich voor Episode IX afspeelt.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.