Hawkeye karakters maken opwachting in Avengers Campus

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 25 november 2021.

Een nieuwe D-Tales

 • Nu beschikbaar: D-Tales 261. luister m hier, of in je favoriete podcast app!

Nieuws uit de parken

 • Gisteren verscheen Hawkeye op Disney+. Het is inmiddels een traditie dat karakters uit nieuwe films of series vervolgens hun opwachting maken in Avengers Campus. En dus verschenen Clint Barton en Kate Bishop in Anaheim.
 • Ook de andere nieuwe release is vertegenwoordigd in de parken. Er zijn speciale Encanto backdrops beschikbaar en Mirabel, de hoofdpersoon uit de film, maakt ook haar opwachting.
 • Vorig jaar was het er niet maar dit jaar is het gingerbread huis terug in Disney’s Grand Californian Hotel & Spa. Het huis bevat zelfs 5 Hidden Mickeys.
 • Het is Thanksgiving in Amerika. In een video van Disney Cast Life vertellen een aantal cast members waar ze dankbaar voor zijn.
 • In Parijs lag gisteren in beide parken het creditcard netwerk langere tijd plat. Hierdoor ontstonden lange rijen bij de pinautomaten.

Bioscoop en Disney+

 • Ter gelegenheid van National Native American Heritage Month heeft StarWars.com met Manuelito Wheeler gesproken. In het artikel wordt beschreven hoe na zestien jaar zijn droom uitkwam: namelijk A New Hope nagesynchroniseerd in de Navajo-taal. Deze versie is in Amerika nu ook toegevoegd op Disney+.
 • In de eerste aflevering van Hawkeye was te zien hoe Clint Barton samen met zijn kinderen een bezoek bracht aan Rogers: The Musical (een scène die ook al in de trailers voorbij kwam). Het liedje “Save the City” uit die scène is nu volledig te beluisteren via de verschillende muziek streamingplatformen.
 • De opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania, het derde deel in de Ant-Man reeks, zijn afgerond. Dit heeft regisseur Peyton Reed op Twitter bevestigd.
 • Disney is van plan om 33 miljard dollar uit te geven aan content in het fiscale jaar 2022 (dat begon op 1 oktober van dit jaar). Dat is 8 miljard dollar meer dan in het fiscale jaar 2021. Het extra geld is vooral bedoeld voor de streamingsdiensten (Disney+, Hulu en ESPN+).
 • In een nieuwe featurette vertelt regisseur Steven Spielberg over zijn passie voor West Side Story en waarom dit verhaal juist in onze tijd erg relevant is.

Disney Cruise Line

 • Tijdens ons D-Tales uitje naar de Meyer Werft kwamen we al dichtbij de Disney Wish, maar je komt natuurlijk nog veel dichterbij het schip als je het Disney Parks Blog bent. In het artikel vind je foto’s en een video over de status van de bouw.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.