Harrison Ford binnenkort te zien in de MCU

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van 18 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Bij de lancering van de Magicband+ in Disneyland Resort zullen er vijf designs beschikbaar zijn die exclusief voor Anaheim zijn. Bekijk ze hier:
  • De weken naar aanloop van Halloween kunnen relatief druk zijn in de Amerikaanse parken, maar je kan soms ook een rustige dag aantreffen. Touringplans bespreekt de bezoekersdata van de eerste helft van de maand.
  • We weten dat Splash Mountain ergens tijdens de komende maanden dichtgaat in Disneyland en Magic Kingdom, maar de exacte tijdlijn is nog niet bekend. Disney Tourist Blog doet aan de hand van een recent aangevraagde vergunning een voorspelling.
  • Twee vervelende incidenten in Walt Disney World. Een meisje zou bespuugd zijn in de wachtrij van Rise of the Resistance en een man beweert dat hij in een toiletruimte in EPCOT gefilmd is door een andere bezoeker.
  • Bezoek in Parijs: de Chief Digital and Technology Officer van Disney Parks bezocht recent de parken voor een inspectierondje.

Bioscoop en Disney+

  • Harrison Ford voegt zich bij de Marvel Cinematic Universe. Dat bevestigt The Hollywood Reporter. Hij zal de rol van General Ross gaan spelen in Captain America: New World Order en Thunderbolts. De rol werd eerder gespeeld door William Hurt die in maart van dit jaar is overleden.
  • Disney heeft bekend gemaakt Black Panther: Wakanda Forever toch uit te brengen in de Franse bioscopen. Vanwege strenge Franse regels duurt het vrij lang voordat een film toegevoegd mag worden aan een streamingdienst. Om deze reden zal de animatiefilm Strange World wel de Franse bioscopen overslaan.
  • En nu we het toch even over Strange World hebben: Walt Disney Animation Studios heeft een nieuwe promo van de film online gezet.
  • Disney’s zender ABC viert later dit jaar de dertigste verjaardag van Beauty and the Beast. In Beauty and the Beast: A 30th Celebration zullen verschillende sterren hun op opwachting maken waaronder Martin Short en Shania Twain.

Overig nieuws

  • Een bijzonder tafereel in Mexico City. Daar liepen honderden cosplayers mee in een parade. Zij waren verkleed als hun favoriete Star Wars personages. De parade was georganiseerd door de fanclub 501st Mexican Legion.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.