Happy Disney+ Day!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 8 september 2022

Disney+ Day

  • Happy Disney+ Day! Heel veel afdelingen van The Walt Disney Company kleuren vandaag blauw. Op Disney+ kun je vanaf vandaag onder andere kijken naar Thor: Love and Thunder, de live-action versie van Pinocchio en de behind the scenes documentaire Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return. Nieuwswaardige aankondigingen en trailers vind je uiteraard morgen terug in de Daily Disney Roundup.
  • Disney+ Day brengt ook een aantal extraatjes met zich mee. Nieuwe en terugkerende abonnees betalen voor de eerste maand slechts €1,99 (aanbieding geldt tot en met 19 september. En ben je vandaag in de parken? Dan kun je in Parijs onder andere speciale snacks en een extra avondshow verwachten.
  • Vandaag is op Disney+ in de VS de korte film Remembering verschenen met in de hoofdrol Brie Larson. Het is een bijzondere toevoeging omdat het ook een augmented reality beleving is waarbij doormiddel van een app de wereld uit de film ook de huiskamer binnen komt. Een release in Nederland is nog niet bekend.

Nieuws uit de parken

  • De brand in EPCOT van gisteren op het America Gardens Theatre lijkt niet te veel schade te hebben aangericht. Gisterochtend was een schoonmaakploeg bezig om vooral het dak schoon en netjes te krijgen, maar het is nog lastig in te schatten wat de daadwerkelijke schade is.
  • Opnieuw problemen bij Avengers Assemble: Flight Force. In de wachtrij is een plaat afgebroken en op een bezoeker terecht gekomen. Het meisje is met verwondingen aan haar nek en voet naar het ziekenhuis gebracht.
  • Toevallig vertelde actrice Brie Larson op dezelfde dag bij Jimmy Kimmel hoe blij ze is met de attractie in Avengers Campus in Parijs.
  • De ruimte rond Indiana Jones et le Temple du Péril lijkt, naast het onderhoud aan de attractie, ook te worden aangepakt.

Overig nieuws

  • Christine McCarthy (CFO) en Josh D’Amaro (Chairman Disney Parks, Experiences and Products) namen deel aan een Q&A tijdens de Bank of America Securities Media, Communications & Entertainment Conference. Laughing Place hield een live blog bij.
  • Morgen barst de D23 Expo los in Anaheim. Marvel heeft een overzicht online gezet van de merchandise die daar te koop is (ook via shopDisney).
  • Het officiële Twitter account van Star Wars heeft gereageerd op een tweet van concurrent The Rings of Power van Amazon Prime. Castleden van kleur van die serie hebben te maken gekregen met veel racistische opmerkingen. Ismael Cruz Cordova, die Arondir speelt, was ook in het eerste seizoen van The Mandalorian te zien als de Twi’lek Qin.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.