Happy Birthday Walt Disney World!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 1 oktober 2021.

  • Uiteraard beginnen we deze Daily met een felicitatie: Walt Disney World is vandaag namelijk exact 50 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd namens het D-Tales Daily Disney Roundup redactieteam!
  • Gisteravond trapte het Magic Kingdom de festiviteiten af met een eerste vertoning van Disney Enchantment. We kunnen rustig slapen: Tinker Bell is nog steeds een onderdeel van de show. De eerste reacties op de nieuwe avondshow zijn wat gemengd, vanavond zullen de eerste gasten live kunnen genieten van het vuurwerkspektakel.
  • Goed nieuws voor de fans van de MagicBand: in 2022 komt de derde generatie MagicBands naar Walt Disney World onder de naam MagicBand+. Ze hebben wat weg van smartwatches en helpen jou om nog meer te genieten van de storytelling in de parken in Orlando. Ook zal de Magicband+ een extra dimensie toevoegen aan de avondshows in het Magic Kingdom en EPCOT.
  • Tijdens het persevent ter ere van de 50e verjaardag werd ook aangekondigd dat Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in 2022 opent. Deze achtbaan, die al in 2017 werd aangekondigd, staat op de plaats van Ellen’s Energy Adventure in EPCOT.
  • En nog een klein beetje Disney+ nieuws: De Marvel film Black Widow is al vanaf woensdag 6 oktober zonder Premier Access/VIP-toegang te zien op Disney+.
  • Disney en Scarlett Johansson hebben geschikt in de rechtszaak die Johansson eerder dit jaar aanspande rondom haar deel in de opbrengsten van Black Widow. Volgens Disney zijn de voorbereidingen voor de Tower of Terror-film, waar Johansson een rol in zou hebben, weer opgepakt.
  • We sluiten vandaag af met de Grand Opening Parade van het Magic Kingdom, rechtstreeks uit 1971. Goed weekend!

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.